Vica, așteptată de un bărbat, la externarea din spital! Cine este misteriosul domn?

#Exclusiv Click!

Primăvara a venit cu schimbări majore pentru Vica Blochina (47 de ani)! Blondina a decis să își micșoreze stomacul, pentru a avea un corp de invidiat, la vară, atunci când o să meargă la plajă. Surse apropiate din anturajul divei ne-au mărturisit cum se simte după intervenția la stomac, dar și cine a venit după ea la externare.

Vica Blochina nu a fost prezentă, miercuri seară, 24 mai, la finala de la „Survivor România 2023”, din Republica Dominicană…și totul din cauza unui motiv foarte plauzibil. Se pare că, la începutul acestei săptămâni, a ales să își facă o intervenție la stomac, care să o ajute să scape de cele 15 kilograme în plus, ce nu și le dorește. Așa că ieri, bunul său prieten, Florin Burescu a fost, în momentul externării, alături de ea, pentru a se asigura că ajunge acasă în cele mai bune condiții.

„Vica a fost externată, ieri, din spital. Florin Burescu a mers și a luat-o. Nu, nu sunt împreună, doar sunt buni prieteni. Vica acum este super bine, se pregătește pentru vară, vrea să arate foarte bine pentru ea. A încercat foarte multe diete să slăbească, dar nu a reușit, pentru că este prea pofticioasă. Îi este foarte greu să slăbească, vrea să slăbească vreo 8-9 kilograme am înțeles, doctorul i-a zis că într-o lună, o lună și jumătate o să se întâmple această minune, după care trebuie să țină un regim alimentar sănătos. A făcut operația laparoscopic, se simte foarte ok. Prima lună este numai pe supe și lichide. Nu are nimic altceva voie. Ieri a fost în Herăstrău și a făcut o tură de parc”, ne-au declarat surse apropiate din anturajul vedetei.

Vica, perfect sănătoasă

Pentru că are o legătură specială cu fanii săi, Vica Blochina a postat mai multe mesaje pe Instagram, în care a dorit să le spună celor ce îi urmăresc activitatea în mediul online, că este foarte bine și este mândră de decizia pe care a luat-o cu privire la micșorarea stomacului.

„Sunt fericită că mă simt bine, că am primit atât de multe mesaje de la voi, incredibil. M-am simțit efectiv super iubită, n-am reușit să răspund tuturor, dar voi răspunde. Astăzi trebuie să beau 500 de mililitri de lichide după prima intervenție, deoarece eu am făcut intervenția de plicatura gastrică”, le-a transmis, Vica, fanilor pe contul său de Instagram.

Vica a rămas singură

Vica Blochina a șocat pe toată lumea, la începutul acestui an, când, cu lacrimi în ochi povestea, la un testimonial, în cadrul concursului din Republica Dominicană, „Survivor România 2023”, faptul că fiul său, Edan (15 ani) a ales să plece la tatăl său, Victor Pițurcă.

„Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el”, mărturisea Vica la PRO-TV.

Click! spune

Vica Blochina este originară din Lituania și este stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, vedeta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net