Ce nu mai are voie Vica Blochina să facă după ce și-a tăiat stomacul? Medicul a avertizat-o! „Asa ceva nu se poate!”

#Exclusiv Click!

Vica Blochina (47 de ani) s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus și a încercat foarte multe diete. Ajunsă la capătul răbdării, acum trei săptămâni a decis să-și micșoreze stomacul. Fosta concurentă de la „Survivor" a fost supusă unei intervenții numită „plicatură gastrică”, cu ajutorul căreia speră să dea jos 15 kilograme. Vica se simte foarte bine după intervenție, dar a primit restricii dure de la medici, cel puțin pentru o peiroadă.

Vica Blochina (47 de ani) a uimit pe toată lumea atunci când a decis să apeleze la una dintre cele mai moderne operații, și anume cea de micșorare a stomacului.

Vica a fost mereu obsedată de silueta ei. Dacă în tinerețe, pe vremea când era dansatoare la celebrul bar al lui Viorel Păunescu, „Melody", Vica avea o talie trasă prin inel, cu anii a început să ia destul de mult în greutate.

S-a tot luptat cu diete drastice, însă, după participarea de la „Survivor”, în cele din urmă s-a hotărât să rezolve chirurgical problema. Așa că a apelat la un medic specializat, Sorin Velici, care i-a micșorat stomacul prin „plicatura gastrică”.

Vica Blochina: „Ținta mea: să slăbesc 15 kilograme”

Eu nu mă urc pe cântar la mine acasă, pentru că mi-e frică. Nu mă lasă, încă, nici doctorul, mă urc doar la el în cabinet. Ținta mea după această operație este să slăbesc 15 kilograme.

Foarte multă lume și-a făcut intervenția asta, dar mulți nu vor să recunoască. Eu mereu am avut ambiție în ceea ce privește kilogramele. Toată viața mea am stat numai pe regimuri, diete, detoxuri. Pur și simplu, am simțit că nu mai pot cu dietele astea.

Nu am putut să-mi mai reglez greutatea de la 25 de ani, de atunci tot țin regimuri încontinuu. Aveam nevoie pentru confortul meu psihic să slăbesc, nu că mi-ar fi zis cineva că sunt grasă, Doamne ferește!”, a povestit Vica Blochina, în exclusivitate pentru Click!, după operația suferită recent.

Vica: „Beleaua mare e că nu am voie alcool deloc!”

După intervenție, blonda se simte foarte bine, dar a primit câteva restricții destul de dure din partea medicului.

Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme nu se lasă nici pielea. E tocmai bine.

În momentul acesta, sunt pe butotiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.

Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuiemerg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o Tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, ne-a mai măturisit blonda.

Ce este plicatura gastrică?

Plicatura gastrică sau pseudo-sleeve gastric funcționează precum un sleeve gastric, prin micșorarea dimensiunilor stomacului, dar fără rezecția acestuia, reducând-se astfel cantitatea de alimente ce pot fi ingerate.

Rezultatele pe termen scurt sunt: scăderea substanțială în greutate, îmbunătățirea importantă a bolilor cardiace produse de obezitate, rată scăzută a complicațiilor postoperatorii.

Plicatura gastrică este o intervenție chirurgicală restrictivă, prin care se reduce dimensiunea stomacului cu aproximativ 75%, ducând la apariția precoce a senzației de sațietate.

Este realizată pe cale laparoscopică, inciziile la nivelul abdomenului sunt foarte mici, iar durata intervenției este de aproximativ două ore.

Și ei și-au tăiat stomacul și au rezultate spectaculoase - Andrei Duban a dat jos 30 de kilograme!

Andrei Duban și-a făcut micșorare de stomac acum doi ani / foto: PRO TV
Andrei Duban și-a făcut micșorare de stomac acum doi ani / foto: PRO TV

Simpaticul actor de comedie Andrei Duban (50 de ani) a suferit și el, în urmă cu doi ani, o operație de micșorare a stomacului. Duban a făcut intervenția, care i-a schimbat viața total, dar și înfățișarea tot la medicul Sorin Velici. În urma operației, actorul a pierdut 30 de kilograme. A ajuns de la 100 de kilograme, la puțin peste 70 de kilograme.

Operația aceasta mi-a schimbat viața! Sunt un alt om! Mănânc foarte puțin, dar este ok. Am zile când nu mănânc aproape nimic, doar mai ciugulesc așa, câte ceva, că mă ia cu tremurat. Important este că mă simt foarte bine așa”, ne-a mărturisit, recent, talentatul actor.

Răzvan Popescu a dat jos 50 de kilograme!

Răzvan Popescu e de nerecunoscut după gastric sleeve / foto: arhiva personală
Răzvan Popescu e de nerecunoscut după gastric sleeve / foto: arhiva personală

Cunoscutul DJ Răzvan Popescu (43 de ani), de la Radio Zu, e cu totul alt om după operația de micșorare a stomacului, suferită anul trecut, în luna iunie. În urma intervenției, dj-ul a pierdut nu mai puțin de 50 de kilograme. A ajuns rapid de la 125 la 75 de kilograme.

De fiecare dată când mă îngraş, cel mai la îndemână atac e cel care se referă la greutatea mea: «S-a găsit şi umflatul ăsta să vorbească», «Popescule, ce-ţi mai place shaorma», «Iar te-ai îngrăşat»... şi lista e infinită.

Din motive ce ţin doar de sănătate, am ales soluţia operaţiei, iar rezultatele sunt evidente şi aici nu e vorba doar de kilogramele de pe cântar.

Acum, s-a activat tabăra grijuliilor care îmi spun că am slăbit prea mult, să mai mănânc ceva că nu e ok şi nu în ultimul rând nostalgicii care îmi spun franc că eram mai simpatic atunci când eram gras. Există şi profeţii care îmi garantează că inevitabil mă voi îngrăşa iar”, a povestit acesta, pe rețelele de socializare.

Raluca Bădulescu: „Unii spun că sunt anorexică!”

Raluca Bădulescu a juns de la 125 de kg la doar 46 de kg / colaj: Click!
Raluca Bădulescu a juns de la 125 de kg la doar 46 de kg / colaj: Click!

La începutul lui 2013, Raluca Bădulescu şi-a făcut o operaţie de micșorare a stomacului. Avea 125 kg şi, de atunci, a slăbit spectaculos. Acum, la 48 de ani, a ajuns să cântărească doar 47 de kilograme, iar gurile rele o acuză că a trecut în tabăra anorexicilor.

Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal, ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie” , a declarat vedeta Kanal D2, pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net