Raluca Bădulescu șochează la început de an. De data asta a îngrijorat pe toată lumea: „Prea mult, îngrozitor de mult”

Ultima actualizare:

Ramona Bădulescu șochează la început de an. De data aceasta a îngrijorat însă pe toată lumea, iar un internaut a exclamat: „prea mult, îngrozitor de mult”. Iată cum s-a filmat vedeta într-o parcare subterană.

Raluca Bădulescu șochează la început de an
Raluca Bădulescu șochează la început de an

Raluca Bădulescu a pornit în forță anul 2023. Într-o filmuleț publicat în mediul online, vedeta apare într-o ținută foarte provocatoare, cu o fustă foarte scurtă și un dres apreciat de fanii juratei de la „Bravo, ai stil!”. 

Look-ul îi pune în evidență picioarele lungi, iar multe persoane s-au întrecut imediat în comentarii pe rețelele unei cunoscute platforme de socializare.

„Ești criminala. Nu te supăra pe nebunia mea, dar exact senzația asta mi-ai transmis-o. Doamne, esti atât de sexy Raluca, nu am cuvinte”, a scris o persoană pe Instagram. „Femeie ești de respectat și nu numai de luat exemplu , te ador ești prea minunată”, i-a transmis un an alt internaut.

Ramona Bădulescu, apariție provocatoare într-o parcare subterană

Melodia care însoțește clipul este „Tainted love”, cântată de celebrul Marlyn Manson. Din păcate, nu toată lume a gustat îmbrămintea pe care Raluca Bădulescu a purtat-o într-o parcare subterană.

Raluca se simte, însă, bine cu aspectul ei, după ce, în urmă cu mai mulți ani, jurata de la „Bravo, ai stil” avea peste 100 de kiliograme. Atunci, vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului.  

După intervenție, Raluca Bădulescu a mai avut lupte complicate cu greutatea. Aceasta susține că s-a îngrășat cu 10 kilograme după perioada din pandemie când oamenii au fost obligați să stea închiși în casă. Acum e atentă la calorii și nu trece de pragul de 1000 pe zi.

Cum se menține Raluca Bădulescu

Chiar dacă e strictă cu ce consumă, vedeta nu renunță la micile plăceri din alimentația de zi cu zi. Are însă un regim foarte echilibrat, iar asta o face să se mențină la o greutate de 47 kilograme.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare.

Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Impact.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net