Cum se vede Raluca Bădulescu în postura de mamă și ce relație are cu băiatul ei

Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu nu se mai oprește din a spune lucruri frumoase atunci când este întrebată de băiatul ei, de care este extrem de mândră.

Cum se vede Raluca Bădulescu în postura de mamă
Cum se vede Raluca Bădulescu în postura de mamă

Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil”, are un băiat de 19 ani, care abia a dat examenul de Bacalaureat și a intrat la facultatea mult visată.

Invitată la podcastul Ilincăi Vandici și întrebată despre relația pe care o are cu Alex, Raluca a mărturisit că îi este cea mai bună prietenă și este recunoscătoare pentru faptul că are un copil atât de inteligent și deschis la minte.

Vedeta a recunoscut faptul că meritele sunt ale părinților ei, care au petrecut mult timp cu Alex și au avut grijă ca acesta să primească o educație desăvârșită.

Citește și: Raluca Bădulescu, o mamă mândră! La ce facultate a intrat fiul ei

Ilinca Vandici, dezvăluri despre postura de mamă și despre relația cu băiatul ei

,,Raluca Bădulescu în poziția de mamă este cea mai bună prietenă a copilului ei. Alex îmi zice Raluca, nu îmi spune mamă. Este cel mai bun prieten al meu, este sfătuitorul meu, este atât de deștept, atât de mișto... Este creier tot copilul ăsta.

Când mai am așa câte o situație și începe să vorbească, mă uit la el și nu îmi vine să cred. Mulțumesc lui Dumnezeu și părinților mei, că eu am fost mamă de weekend.

Copilul a stat la ai mei în timpul săptămânii, a stat la mine în weekend-uri. În weekend-uri i-am făcut mereu toate poftele și îmi tot spunea mama să avem grijă că îl răsfățăm prea mult... Dar cu toate astea, nu știu ce am făcut să merit așa minune de copil”, a declarat Raluca Bădulescu în podcastul prezentat de Ilinca Vandici.

Cum îl ajută Raluca Bădulescu pe băiatul ei, din punct de vedere vestimentar

Jurata „Bravo, ai stil” îi dă sfaturi și îl ajută pe Alex să se îmbrace, însă recunoaște că nu îl poate influența mereu.

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție spectaculoasă după ce a anunțat că divorțează 

Aceasta spune că la localurile de fițe pe care băiatul ei le frecventează impun o anumită ținută. Raluca nu acceptă ca viitoarea soție a lui Alex să îi ia din articolele vestimentare, dar e dispusă să le împrumute.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net