Incredibil cât a ajuns să cântărească! Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu: „Mulți îmi spun că am anorexie”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu este extrem de încântată de silueta ei. A ajuns la 46 de kilograme acum, la cei 48 de ani ai săi și spune că nici nu visa să spună asta vreodată! Click! a întâlnit-o pe celebra jurată “Bravo, ai stil”, la o petrecere organizată de Kanal D și Radio Impuls și i-a aflat meniul și cum se menține în formă Raluca Bădulescu, care după operația de micșorare a stomacului a avut mai multe fluctuații de greutate. Vedeta a avut 125 de kilograme înainte de această intervenție!

raluca badulescu jpg

Raluca, ești într-o formă de zile mari, arăți foarte bine! Cum te întreții tu vara asta?

Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă, deși știu dezbaterile, discuțiile de pe online, părerea multora care îmi spun ori personal ori îmi lasă mesaje, că am slăbit prea mult, am anorexie etc etc.

Wow: Raluca Bădulescu e de nerecunoscut! Are o siluetă scheletică

Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o,  o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie, pentru că știu ce înseamnă să fii gras! E fain să folosesc eu cuvântul pentru că eu am fost grasă și totcmai de aceea mă străduiesc să balansez, să mănânc cât de cât echilibrat, pentru că da, mănânc dulce în fiecare zi!

Asta nu îmi lipsește! La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la “Bravo, ai stil”. Am prins de la "Bravo, ai stil” pasiunea asta.

Iată și: Raluca Bădulescu suferă de anorexie?: «Nu te recunosc. Oprește-te din slăbit!»

De cât timp te duci la dansuri?

De când am terminat sezonul trecut de "Bravo, ai stil", de câteva luni de zile. E mișto, mă simt bine, suntem în familie, așa, e un vibe bun!!

Toată lume zice că arăți într-un mare fel!

Merci mult de tot! Am 47 de kilograme! Nu credeam să spun asta vreodată! Dar mă bucur enorm!

De cât timp ai ajuns la 47 de kilograme și cu ce efort?

Cam de jumătate de an! De doi an de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci,  m-am apucat de regim! Merge mai greu regimul pentru că la 50 de ani  nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât  porția de  mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult!

Asta da: Raluca Bădulescu, apariție fabuloasă după ce a anunțat că divorțează. Ținuta Versace a atras toate privirile

Dar ce mănânci într-o zi, de exemplu!

Astăzi am mâncat o salată cu piept de pui!

Atât?

Atât! Toată ziua! Este ora 8 seara. Am mâncat o salată cu piept de pui astăzi, dar am mai mâncat: două guri de prăjitură, două guri de ciocolată, am băut o băutură acidulată cu zahăr și pot să mai înșir, fără discuții, și vreo 2-3 biscuiți. Adică compensez pe cealaltă parte cu dulciurile cât încap!

Tu ai fost mereu sinceră și ai spus tot ce ți-ai făcut în materie de proceduri estetice, de înfrumusețare! E ceva ce îți mai dorești  să faci sau să mai modifici la tine?

Bineînțeles! Bineînțeles!  Întotdeauna este loc! Mai ales de la o vârstă! Trebuie să te ții de  saloane, de doctorul estetician, de tot ce te poate ajuta să te menții într-o formă de om.

Galerie foto de senzație: cum arăta Raluca Bădulescu înainte de operația de micșorare a stomacului

Ce se poate mai bine de atât!

A, se poate! Mamă, câte vise aș avea eu, dar ....

Din păcate: Raluca Bădulescu divorțează, după 13 ani de relație! Primele declarații ale vedetei

La ce visezi? Cam ce ai vrea să mai faci? 

Nu știu ce aș vrea acum! Sigur sigur o să fac niște tratamente la față. Știu că vara nu este indicat, dar pentru hidratare, așa o să fie bine.

În vacanță unde vrei să mergi?

Aceeași destinație ca întotdeauna, Spania! Sunt atât de fixistă, la maxim!

Cu băiatul?

Băiatul este deja tot în Spania!

Mai mergeți în vacanțe împreună sau nu prea?

Nu mai mergem împreună în vacanțe de mult timp, pentru că el deja este student la ASE! Suntem foarte mândri de el! Are 19 ani jumătate. Nu mai vrea de mult cu maică-sa în vacanțe!

Ce îți dorești pentru el?

Orice își dorește el, să fie fericit și sănătos și să aibă noroc! Orice își dorește el, noi suntem mereu lângă el!

Iată: Raluca Bădulescu, în brațele celui mai bun prieten al soțului, în club! O sărută cu mega pasiune. Reacția juratei «Bravo, ai stil!»

Și ele s-au transformat radical după ce au slăbit enorm

Citeşte şi: Vedete din România care au devenit de nerecunoscut după ce au slăbit

Kilogramele în plus pot da bătăi de cap tuturor. Prezentatoarea tv Teo Trandafir (54 de ani) și cântărețele Oana Radu (28 de ani) și Feli Donose (36 de ani) au experimentat și ele transformări deosebite, după ce au reușit să scape de excesul de greutate cu care au trăit în prima parte a vieții.

Ca să poată slăbi, Teo Trandafir a fost nevoită să apeleze la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, în 2012, după ce, cu un an înainte, a avut și mari probleme de sănătate care au urgentat nevoia de a slăbi. A reușit astfel să scape de un surplus de peste 60 de kilograme, iar acum se menține cu o dietă echilibrată.

Cântăreața Oana Radu este și ea greu de recunoscut, după ce a slăbit 50 de kilograme. Rezultatele ei sunt rodul unei munci susținute: prin dietă și sport. În 2011, când a participat la „Vocea României”, publicul a îndrăgit-o foarte mult, supranumind-o „Adele de România”. Avea 115 kilograme atunci.

Și cântăreața Feli Donose a reușit să facă o transformare incredibilă, după ce a slăbit 30 de kilograme. A reușit datorită operației de micșorare a stomacului, sătulă de dietele pe care le-a încercat de-a lungul vieții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net