Raluca Bădulescu divorțează, după 13 ani de relație! Primele declarații ale vedetei

Ultima actualizare:

Un nou divorț complet neașteptat în lumea showbiz-ului românesc! Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, au decis să se separe, după o relație care a durat vreme de 13 ani. Iată primele declarații ale vedetei de la Kanal D!

Raluca Bădulescu se pregătește să devină o femeie „liberă”. Jurata de la „Bravo, ai stil!” și partenerul ei, Florin Stamin, au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație de 13 ani și un mariaj de alți 6. 

Citește și: Raluca Bădulescu, în brațele celui mai bun prieten al soțului, în club! O sărută cu mega pasiune. Reacția juratei «Bravo, ai stil!»

Raluca Bădulescu divorțează, după un mariaj de 6 ani și o relație și mai lungă

Vedeta TV a oferit și primele declarații pe marginea subiectului, dezvăluind că separarea are loc de comun acord. De asemenea, Raluca Bădulescu a ținut să precizeze că ea și fostul ei partener au rămas în relații bune, de prietenie.

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit Wowbiz.

Pe contul personal de Instagram, aceasta nu a adresat subiectul, ci doar a publicat o imagine alb-negru alături de cel care îi este încă soț, însoțită de mesajul „Florin al meu.” și de melodia „Nothing Else Matters (Nimic altceva nu contează n.r) a trupei Metallica.

Citește și: Raluca Bădulescu, în vacanţă cu fostul şi actualul soţ! Fiul ei s-a distrat cu Vali Pungă!

image

Raluca Bădulescu a mai fost căsătorită cu Vali Pungă

Raluca Bădulescu și Florin Stamin și-au unit destinele în septembrie 2016, iar cererea în căsătorie a fost una de-a dreptul inedită. Vedeta TV, în vârstă de 47 de ani, a mai fost căsătorită în trecut, cu modelul Vali Pungă, alături de care are și un fiu major deja, pe Alexandru.

Raluca a păstrat o relație de prietenie și cu primul ei soț, fiind văzută chiar petrecând timp în compania lui și a fiului lor, alături și de partenerul ei, Florin Stamin. Cu toții au fost chiar și într-o vacanță împreună.

Cum a cerut-o Florin Stamin în căsătorie pe Raluca Bădulescu

Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa din dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, povestea Raluca Bădulescu în urmă cu ceva vreme.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin, la nunta lor Foto: Arhivă
Raluca Bădulescu și Florin Stamin, la nunta lor Foto: Arhivă

Infidelitatea, motivul divorțului?

Raluca Bădulescu dezvăluia în urmă cu câțiva ani că este convinsă că Florin Stamin este bărbatul vieții sale. Iată însă că în cele din urmă cei doi parteneri au ajuns la divorț. Momentan, nu sunt cunoscute motivele din spatele deciziei, însă s-a speculat în presă că soțul Ralucăi ar fi fost infidel, de-a lungul timpului. 

Noi ne-am cunoscut într-un club, în Bucureşti. El tocmai venise din Italia, după aceea am mers într-o scurtă vacanţă în Italia, după aceea am plecat la Ibiza într-o scurtă vacanţă. A fost dragoste la prima vedere.

Eu chiar cred în dragostea la prima vedere! Eu am ştiut de prima dată când am vorbit cu el că el e acela. Nu puteam să îi spun chestia asta, era de nebuni. Aveam 34 de ani când l-am cunoscut pe Florin. (..)

Noi am stat doi ani de zile la Madrid. Nu am stat la Craiova. Am stat la Madrid, el avea o cafenea. Apoi a venit şi fostul meu soţ şi a stat acolo, şi părinţii şi copilul au venit apoi.”, declara Raluca Bădulescu, în cadrul unor interviuri mai vechi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net