Raluca Bădulescu, în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Fanii au semnalat un detaliu îngrijorător

Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu, cunoscută pentru ținutele sale extravagante, și-a surprins fanii cu un nou look, mai îndrăzneț decât tot ceea a prezentat până acum. Jurata de ,,Bravo, ai stil!" a postat un clip pe Instagram în care și-a etalat picioarele, iar fanii nu au putut să nu observe un aspect îngrijorător. 

raluca badulescu jpeg

Raluca Bădulescu, cea mai ,,colorată" prezență de la ,,Bravo, ai stil!", a reușit din nou să ia publicul prin surprindere cu transformare la care nu se aștepta nimeni. 

,,Pisica de catifea", așa cum o alintă Maurice Munteanu pe vedetă, a postat pe Instagram un nou clip în care a etalat unul dintre cele mai creative și nonconformiste look-uri de până acum, o rochiță albă extrem de scurtă ce-i lăsa picioarele la vedere. 

Totuși fanii au observat că Raluca Bădulescu arată mai slabă ca niciodată, în special picioarele vedetei sunt anormal de subțiri. 

Raluca Bădulescu a suferit acum câțiva ani o operație de micșorare a stomacului, iar kilogramele s-au topit văzând cu ochii, astfel că vedeta a ajuns la o siluetă trasă prin inel, dar unele persoane chiar i-au reproșat că ar fi prea slabă. 

În clipul postat pe Instagram, jurata de la ,,Bravo, ai stil!" pare că a exagerat cu dietele, iar corpul ei pare numai piele și os. 

Raluca Bădulescu are o viață sentimentală împlinită

Raluca Bădulescu are 47 de ani și este una dintre veteranele lumii mondene din România. Ea a apărut în atenția publicului drept critic de modă, iar la vremea aceea vedeta avea mai multe kilograme în plus. 

Vedeta a fost căsătorită cu Vali Pungă, iar din mariajul lor a rezultat un copil, pe nume Alex. În ciuda despărțirii Raluca Bădulescu și Vali Pungă au rămas prieteni și au grijă împreună de fiul lor. 

În prezent, Raluca Bădulescu se declară foarte mulțumită de viața ei sentimentală. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani, cu actualul ei soț, Florin.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net