Ce spune Raluca Bădulescu despre culoarea anului. Tendințe în modă în 2022

#Best buys

Raluca Bădulescu dă verdicte în juriu, la emisiunea "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, dar și în modă, fiind una dintre cele mai extravagante apariții de la noi. Raluca a vorbit despre culoarea anului 2022, dar și despre tendințele în moda acestui an.

Raluca Bădulescu. Foto: Kanal D
Raluca Bădulescu. Foto: Kanal D

Jurata de la "Bravo, ai stil!" afirmă că perioada critică pe care o traversăm, pe fondul pandemiei, își pune amprenta chiar și asupra tendințelor în modă. Mai mult, Raluca Bădulescu este de părere că anul 2022 este foarte ofertant din punct de vedere stilistic, iar tendințele nostalgice reapar în acest an, la mare căutare rămânând animal print-ul. Combinațiile de articole vestimentare îndrăznețe, abordarea difertelor stiluri, dar și culorilor nonconformiste impun o adevărată "terapie" prin modă.

Culoarea anului 2022 este nuanța very peri, o nuanță dinamică de albastru periwinkle cu un subton de roșu violet ce îmbină fidelitatea și constanta asociată albastrului cu energia și entuziasmul roșului.  Există o nouă modă, o modă duală, toate au legătură cu această perioada pe care o trăim. Toate prezentările caselor de modă sunt concepute pentru realitatea pe care o trăim acum; de la pantaloni și rochii matlasate, cercei foarte lungi, imprimeuri, rochii mini decupate, până la cizme metalice, foarte multe genți rotunde, jampiere, blugi", spune Raluca.

Animal print rămâne în vogă

"Evident, apar tentintele nostalgice cu cardiganele, paltoanele și blană artificială. Rămâne în mare vogă animal printul. În concluzie, anul 2022 este un an foarte ofertant din punct de vedere vestimentar, dă frâu liber imaginației și personalității noastre pe care trebuie să le explorăm. Dar trebuie să ținem cont, înainte de tendințele astea, de atitudine, de felul în care purtăm noi hainele și de cum ni se potrivesc”, spune Raluca Bădulescu.

image

VERY PERI, CULOAREA ANULUI 2022

Pantone Color Institute a anunţat în decembrie 2021 că „Lila, 17-3938 Very Peri” a fost aleasă culoarea anului 2022, fiind o nuanţă de violet apropiată de albastru, a cărei prezenţă stimulează „inventivitatea şi creativitatea”.

Demonstrând încrederea lipsită de griji şi o curiozitate îndrăzneaţă care încurajează spiritul creativ, intriganta culoare Lila 17-3938 Very Peri ne ajută să îmbrăţişăm acest peisaj al posibilităţilor şi să ne deschidem în faţa unei noi viziuni şi să ne rescriem vieţile”, au declarat reprezentanţii institutului într-un mesaj publicat pe site-ul oficial.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net