Ce face Raluca Bădulescu în club, atunci când crede că nu o vede nimeni. Poza de infarct cu jurata de la Bravo, ai stil

Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu se bucură din plin de redeschiderea cluburilor şi a petrecut seara de sâmbătă, 26 martie, într-un local din Bucureşti. Într-o rochie strâmtă, neagră. cu un decolteu de infarct şi cu o perucă brunetă, jurata de la "Bravo, ai stil" a fost surprinsă într-o ipostază inedită. 

Raluca Bădulescu foto: Instagram
Raluca Bădulescu foto: Instagram

Raluca Bădulescu a profitat din plin de seara de sâmbătă şi s-a distrat pe cinste într-un club din Bucureşti. Vedeta a făcut paradă cu silueta ei într-o rochie neagră, incredibil de strâmtă, cât se poate de scurtă şi cu un decolteu generos. Mai mult, Raluca a ales şi o perucă scurtă, brunetă. 

În localul din Bucureşti, jurata "Bravo, ai stil" a fost însoţită de mai mulţi prieteni, printre care şi Edy Kovacs, logodnicul Anei Baniciu, care a publicat o imagine cu Raluca într-o ipostază inedită: stând pe vine, ferită de ochii curioşilor, fumând o ţigară, deşi acest lucru nu este tocmai permis în spaţiile interioare. Raluca s-a amuzat teribil de modul în care amicul ei a imortalizat-o şi a distribuit şi ea fotografia pe InstaStory.

Raluca Bădulescu, în club foto: Instagram
Raluca Bădulescu, în club foto: Instagram

Raluca Bădulescu are peste 300 de peruci

Raluca Bădulescu este înnebunită după peruci şi are peste 300 acasă, pe care le schimbă constant. Însă vedeta "Bravo, ai stil" a recunoscut, într-un interviu mai vechi, că pe multe nu le-a purtat şi le preferă pe cele bob cu breton, blond platinat sau alb-argintiu. 

"Cred ca am schimbat peste 100 de peruci, dar daca le punem la socoteala si pe cele de acasa, cred ca am peste 300 de peruci. Sunt multe pe care nu le-am folosit, sunt pe alte stiluri si alte tunsori. Cel mai mult ma caracterizeaza tunsoarea bob cu breton, pe alb-argintiu sau blond platinat”, a povestit Raluca, la un moment dat. 

Deşi unele guri rele au spus că ar avea probleme cu părul, Raluca a explicat că aplează la peruci pentru că a avut mereu părul mai fin, iar după 20 de ani de vopsit, preferă să nu îl mai agreseze. 

„Eu am par mai putin. Asa am eu de la natura, nu ca mi s-a intamplat ceva pe parcurs, insa vopsindu-l blond aproape 20 de ani, e normal sa se mai subtieze firul”, a completat Raluca Bădulescu.  

Ce le spune Raluca Bădulescu celor care o critică pentru stilul său

În plus, Raluca a mai povestit că perucile, ca şi unghiile roşii lungi şi extensiile de gene nu sunt nişte artificii impuse de cineva, ci reprezintă stilul ei real, conturat de-a lungul vieţii sale. 

„Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene… Unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc. Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling", a spus Raluca Bădulescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net