Raluca Bădulescu, apariție fabuloasă după ce a anunțat că divorțează. Ținuta Versace a atras toate privirile

Raluca Bădulescu, membra în juriul emisiunii „Bravo, ai stil!" a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că va divorța de soțul ei, Florin Stamin, după o relație de 13 ani și un mariaj de șase. Se pare că vedeta nu are timp să sufere și să se gândească cu regret la situația în care se află. Joi seară a apărut la un eveniment monden, într-o ținută care a atras privirile celor din jur!

Raluca Bădulescu
Raluca Bădulescu

Joi seara avut loc petrecerea Viva! La eveniment au participat zeci de vedete din showbiz-ul românesc. Andreea Marin  a purtat o rochie roz demnă de o zână, iar soția lui Jorge, Ramona Prodea, a avut un decolteu abisal. Nici Raluca Bădulescu nu s-a lăsat mai prejos și a demonstrat că-și merită pe deplin locul în juriul „Bravo, ai stil". 

Vedeta a optat pentru un costum Versace și o pereche de sandale cu toc considerabil. Cât despre coafură, nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Raluca Bădulescu poartă perucă de o bună perioadă de timp. Deși săptămâna trecută anunța că divorțează de Florin Stamin, după 13 ani de relație, joi seară Raluca a avut o energie debordantă, iar pe chipul său nu a putut fi citită tristețea. 

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au decis, de comun acord, să pună capăt relației lor care durează de mai bine de un deceniu. Momentan nu se cunosc motivele care i-au determinat să ia această măsură radicală, mai ales că Raluca a susținut, în repetate rânduri, că Florin este bărbatul vieții sale. 

Raluca și Florin Stamin s-au cunoscut, cu mulți ani în urmă, într-un club din București. Vedeta a fost atrasă pe loc de dezinvoltura lui Florin. Treptat au ajuns să se cunoasă, iar între ei a început o poveste de dragoste. 

Jurata „Bravo, ai stil", nu are mult noroc în plan amoros. În trecut, ea a fost căsătorită și cu Vali Pungă, alături de care are un băiat deja major pe nume Alexandru. În 2016, Raluca Bădulescu a devenit soția lui Florin Stamin, dar iată că în luna mai a anunțat că este pregătită să îmbrățișeze din nou viața de burlăciță!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net