Fostul soț, despre Raluca Bădulescu fără perucă și machiaj: «Cine ești? Transformers?»

Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a câștigat simpatia publicului datorită dezinvolturii și sincerității ce o caracterizează. Vedeta a povestit, recent, o întâmplare amuzantă, a vorbit despre reacția fostului soț atunci când a văzut-o nearanjată.

Raluca Bădulescu poartă constant peruci. Ea e de nerecunoscut fără aceste accesorii
Raluca Bădulescu poartă constant peruci. Ea e de nerecunoscut fără aceste accesorii

Invitată în cadrul matinalului de la Kanal D, în stilul caracteristic, jurata de la ''Bravo, ai stil'' a vorbit liber și sincer despre operații estetice, poze editate, dar și machiaj, gene și peruci. 

Ușor amuzată de o întâmplare din viața sa, vedeta, cu o sinceritate debordantă, a povestit despre impresia ce i-a lăsat-o fostului soț, atunci când a apărut fără perucă, gene și machiaj.

  „M-am uitat la mine într-o zi, nici nu vreau să vorbesc despre alte persoane publice, o chestie care a devenit virală pe Tik Tok. Nu aveam gene, nu aveam extensii, nu aveam perucă, nu aveam toate alea… M-a sunat fostul meu soț, Vali, și mi-a zis: «Băi băiatule! Cine ești? Transformers? Optimus Prime?». Adică… nu semănam! Băi, dar n-aveam legătură. În unele cazuri, există situații și situații'', a declarat aceasta.

Vedeta a recunoscut că apelează la fel și fel de șiretlicuri pentru a arăta mai bine, atât în poze, cât și în realitate, însă, atrage atenția că toate acestea trebuie făcute cu moderație, pentru a nu deveni periculoase.

Stil vestimentar excentric

Știm că stilul vestimentar pe care ni-l alegem face parte din imaginea noastră, astfel că este foarte important să avem piese vestimentare care să rezoneze cu persoanlitatea pe care o avem. Raluca Bădulescu este recunoscută pentru stilul său vestimentar glamuros, perucile și accesoriile ieșite din comun, dar și machiajul ce atrage toate privirile.

Prezentă la emisiunea „Dimineața cu noi', la Kanal D, vedeta a ținut să precizeze că absolut tot ceea ce facem trebuie făcut cu moderație, pentru a nu cădea într-o capcană, mai ales a social media.

Sinceră ca de obicei, Raluca a declarat că dorește ca oamenii, în încercarea de a atinge perfecțiunea, să aibă grijă, în primul rând, de ei și să nu creadă tot ce văd în online.

Cel mai mult aș vrea să ne adresăm tinerei generații. Tânăra generație este cea mai influențată, trăiește numai cu ochii în Instagram, pentru Instagram, se inspiră de la divele de pe Instagram. Trebuie să înțeleagă că unele poze sunt prelucrate cu acele programe pe care le am și eu în telefon. Ori se uită la multe dintre vedete și aleg să apeleze la operațiile estetice în dorința de a ajunge să arate precum modelele lor de pe Instagram. E un pericol real. Instagramul nu este realitate! Nimeni nu e cam ca în pozele de pe Instagram, și asta putem vedea ușor'', a povestit Raluca Bădulescu.

Raluca, despre operații estetice

Raluca Bădulescu nu s-a sfiit să vorbească nici despre operații estetice. Aceasta a recunoscut că a apelat la acestea începând cu procedura eliminării pielii în exces după operația de micșorare a stomacului, cea de micșorare a sânilor, schimbarea danturii, dar și proceduri de lifting non-invazive.

Citește și Ce este benzodiazepina, substanța interzisă care i-a ieșit Ralucăi Bădulescu de la ”Bravo, ai stil!” la testul antidrog al poliției 

Eu sunt una dintre adeptele și susținătoarele operațiilor estetice. Am recunoscut că de-a lungul timpului mi-am făcut intervenții estetice, majoritatea non-invazive, dar mi-am făcut și operații. Eu cred în chirurgie, însă… trebuie să există un echilibru și să iei în considerare ce spune medicul', a mărturisit aceasta.

Raluca Bădulescu este una dintre jurații show-ului ''Bravo, ai stil'', ce a atras asupra ei toată atenția publicului, după ce a slăbit de la 125 de kilograme, la 47 de kilograme. Vedeta este cunoscută și pentru stilul său vestimentar excentric, dar și sinceritatea debordantă.

Citește și Moda printre vedete: Baby Botox. Raluca Bădulescu arată ca la 20 de ani cu noile injecții

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net