Raluca Bădulescu, în brațele celui mai bun prieten al soțului, în club! O sărută cu mega pasiune. Reacția juratei «Bravo, ai stil!»

Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu, 47 de ani, s-a afișat pe rețelele de socializare cu un bărbat mai tinerel, în timp ce se îmbrățișează pasional într-un club de fițe din București. Din imaginile postate pare că blondina a făcut o nouă cucerire, dar cum rămâne cu soțul ei? Oare a divorțat Raluca?

Raluca Bădulescu s-a despărțit de soț?
Raluca Bădulescu s-a despărțit de soț?

Raluca Bădulescu este fără îndoială o divă în adevăratul sens al cuvântului, de la vestimentația extravagantă la stilul de viață luxos și chiar libertin, am putea spune. Este un fapt cunoscut că Ralucăi îi place să-și surprindă fanii și să încalce normele, ce-i drept plictisitoare, ale societății.

Citește și Raluca Bădulescu, căsătorită de 13 ani, dar cu fluturi în stomac ca la prima întâlnire: «Am știut că Florin îmi este predestinat»

Așa că în ultimele fotografii, postate pe Instagram, blondina s-a afișat în brațele unui bărbat mai tânăr, chiar dacă ea este căsătorită de 13 ani.

Imaginile au fost postate la secțiunea story, nu doar de Raluca Bădulescu, ci și de cel care a făcut poza și anume Codin Maticiuc, bunul prieten al blondinei. 

Jurata de la ,,Bravo, ai stil!" a fost surprinsă alintându-se în brațele unui bărbat, care o sărută și pare de-a dreptul fascinat de cea supranumită ,,pisica de catifea" și ,,regina luxului din România".

Cei doi au fost la un eveniment monden ce a avut loc într-un club de fițe din nordul Capitalei, la care a participat toată lumea bună din oraș.

Cine este bărbatul misterior alături de care s-a afișat Raluca 

Ipostaza în care s-a afișat Raluca Bădulescu este destul de controversată, având în vedere că e căsătorită de 13 ani cu Florin Stamate. Oare cei doi au o relație în care dragostea este mai presus de gelozie și de aceea Raluca își permite mici flirturi?

Click! a contactat-o pe Raluca Bădulescu pentru a elucida misterul imaginilor în care e surprinsă în tandrețuri cu un alt bărbat. 

,,Este vorba de cel mai bun prieten al soțului meu. Se cunosc de 30 de ani. E rezolvat cazul. Au fost parteneri la un club din Capitală, sunt cei mai buni prieteni.", ne-a declarat amuzată Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu, în brațele unui tinerel
Raluca Bădulescu, în brațele unui tinerel

Raluca Bădulescu s-a căsătorit de două ori

Ca orice divă, Raluca Bădulescu a iubit cu pasiune, astfel că s-a căsătorit de două ori, prima dată în 2002, cu Vali Pungă și a doua oară cu Florin Stamate, în 2009.  

Citește și Ce spune Raluca Bădulescu despre culoarea anului. Tendințe în modă în 2022

Din mariajul cu Vali Pungă a rezultat un copil, un băiețel pe nume Alexandru, pe care Raluca Bădulescu îl iubește mai presus de orice. Jurata de la ,,Bravo, ai stil!" a declarat că a convenit cu actualul soț să nu mai facă copii, dar că Florin Stamate îl adoră pe Alexandru, ca pe propriul său fiu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!