Când a intrat pe ușă s-a făcut liniște! Raluca Bădulescu, plină de aur, cu o ținută de aproape 10.000 de euro

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Bădulescu (48 ani) a fost prezentă la party-ul de vară "Premi-vara cutreieră țara", concursul Radio Impuls, care a avut ca premiu o mașină, atmosferă memorabilă organizată de Kanal D și Radio Impuls. Click! a fost prezent la eveniment, așa că am surprins imagini de colecție cu superba jurată „Bravo, Ai Stil!”. Mai mult, vedeta a dat și din casă la capitolul prețuri.

Raluca Bădulescu, apariție de senzație la petrecerea Kanal D
Raluca Bădulescu, apariție de senzație la petrecerea Kanal D

Trebuie să mai vezi și: Raluca Bădulescu era să nască în club! «Regina» a dezvăluit câte kilograme are

Raluca Bădulescu, chetă pentru kimonoul de mii de euro

Toate vedetele Kanal D au spus prezent provocării, Bursucul este cel care a inițiat evenimentul. Până la urmă, dacă nu el atunci cine?! Iar frumoasa întâlnire a fost un pretext pentru persoanele publice să își etaleze care mai de care ținutele.

Pentru că este un fashion icon, Raluca Bădulescu a reușit și de această dată să iasă în evidență, purtând un frumos kimono care avea imprimat pe spate un cap de indian. Jurata "Bravo, ai stil" a fost complimentată de majoritatea oamenilor aflați la party pentru outfit-ul său. Noi i-am aflat povestea, așa că diva ne-a dat amănunte despre vestimentația care a atras toate privirile.

Iată și: Raluca Bădulescu suferă de anorexie?: «Nu te recunosc. Oprește-te din slăbit!»

Reporterul Click! Dana Popa și Raluca Bădulescu, în timpul unui interviu cu dezvăluiri
Reporterul Click! Dana Popa și Raluca Bădulescu, în timpul unui interviu cu dezvăluiri

„Vă mulțumesc pentru compliment și vă iubesc! Kimonoul l-am cumpărat de la Ibiza astă vară și am făcut și niște Story-ul cu el, în sensul acesta. L-am găsit la un magazin, este lucrat manual. Costă mult, era câteva mii de euro, pentru că este tot brodat manual, e superb. 

Și le-am zis tuturor prietenilor care erau cu noi atunci că eu nu mă mișc de acolo până când nu se va face o chetă ca eu să-mi strâng banii pentru a lua acest Kimono. Practic, am adunat bani de la toată lumea prezentă și mi-am cumpărat kimonoul pentru că altfel nu aveau cum să se miște din magazin.

Ciocatele sunt Nina Ricci, bijuteriile sunt Yves Saint Laurent, cureaua Versace și geanta Hermes pe portocaliu, ca să fiu pe set cu orange-ul de la Kimono.", ne-a descris Raluca Bădulescu tot outfitul său.

Ups: Raluca Bădulescu divorțează, după 13 ani de relație! Primele declarații ale vedetei

Raluca Bădulescu a fost căsătorită cu Vali Pungă, cu care are un băiat de 18, care a intrat și la facultate anul acesta. Vedeta s-a despărțit și de Florin Stamin, soțul ei, de care a divorțat după 13 ani de relație.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net