Raluca Bădulescu era să nască în club! «Regina» a dezvăluit câte kilograme are

Raluca Bădulescu a vorbit cu sinceritatea și verva care o caracterizează în podcastul Fiță cu Adiță despre perioada în care a fost însărcinată și era să nască în club, dar și despre divorțul de soțul ei. ,,Regina" nu s-a temut să abordeze nici controversa legată de silueta ei extrem de slabă și a dezvăluit câte kilograme are.

stanga
dreapta
catalin botezatu raluca badulescu (2) JPG
raluca badulescu si florin
raluca badulescu 2 jpg
raluca badulescu jpg
33 raluca badulescu dans semifinala bravo ai stil celebrities 2022 4 jpg jpeg
raluca badulescu 3 jpg jpeg
raluca badulescu 4 jpg jpeg
36 raluca badulescu competitia decolteurilor la bravo ai stil 34 jpg jpeg
raluca badulescu jpeg
16 raluca badulescu competitia decolteurilor la bravo ai stil 14 jpg jpeg
raluca badulescu jpeg
1 raluca badulescu 2 jpg jpeg
9 raluca badulescu tot mai slaba bravo ai stil celebrities 8 jpg jpeg
4 raluca badulescu tot mai slaba bravo ai stil celebrities 3 jpg jpeg
14 raluca badulescu s a ingrasat in 2020 4 jpg jpeg
15 raluca badulescu s a ingrasat in 2020 5 jpg jpeg
raluca badulescu jpeg
Raluca Bădulescu
raluca badulescu jpeg
Raluca Bădulescu a fost critică la adresa noii concurente jpeg
5 raluca badulescu kanal d jpg jpeg
2 raluca badulescu fara peruca 1 jpg jpeg
1 raluca badulescu fara peruca 2 jpg jpeg
Raluca Bădulescu are acum  55 de kilograme versus  cele 121 pe care le avea jpeg
Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu au venit să îl susțină pe Bote  jpeg
1 raluca badulescu si razvan ciobanu jpg jpeg
4 raluca badulescu razvan ciobanu 2 jpg jpeg
8 raluca badulescu bravo ai stil 2 jpg jpeg
1 raluca badulescu inainte de operatie 1 jpg jpeg
raluca badulescu aniversare sungate 7 ani 2 jpeg
2 raluca badulescu razvan ciobanu omagiu jpg jpeg
4 raluca badulescu bravo ai stil 1 jpg jpeg

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai fascinante vedete din România. Regina modei din România vorbește mereu fără ocolișuri și a oferit amănunte mai puțin cunoscute despre viața ei tumultoasă. 

Ce i-au spus Botezatu și Joshua Castellano când era însărcinată

Bădulescu a povestit cum, în urmă cu 20 de ani, pe vremea când era însărcinată și era manager de club, Joshua Castellano și Cătălin Botezatu i-au propus să aducă un pătuț pentru copii direct în club, de teamă că vedeta va naște chiar în local. 

,,Eu eram manager de club, nu credeam că va fi așa greu, credeam că va fi mai degrabă hlizeală, era și de muncă, lucru pe care eu l-am înțeles mai greu. Eu trebuia să mă ocup de organizare.

La «Morgana» (n.r. numele clubului), știu că-mi spuneau prietenii «hai să-ți organizăm în spatele unei canapele un coș de maternitate». Pe perioada cât am fost la «Morgana» eu am fost însărcinată cu Alex, acum 20 de ani. Joshua și Botezatu mi-au spus «dacă tot ești în club noapte de noapte, hai să organizăm un pătuț, pentru că tu o să naști aici și să fim pregătiți»."a povestit amuzată Raluca Bădulescu. 

Diva a vorbit cu sinceritate despre divorț, iar ceea cea dezamăgit-o cel mai mult a fsot reacția anumitor persoane din anturajul ei, care au început să bârfească și să se bucure de situația dificilă prin care trecea. 

Raluca Bădulescu despre fostul soț: «El este familia mea»

Bădulescu a mărturisit că fostul ei soț, Florin, va rămâne mereu marea ei iubire și că personalitatea ei puternică și luptătoare se datorează manierei în care acesta a avut grijă de ea, într-o perioadă în care se simțea extrem de debusolată. 

,,Imediat cum apare o știre de genul apar binevoitori, care spun chestii sunt oameni care se bucură. Sunt situații în viață când aud, sau văd chestii prefer să mă uit în altă parte. Eu sunt ce sunt azi datorită lui Florin pentru că atunci când m-am cunoscut cu el, eram într-o perioadă mai agitată el a știut să mă adune a avut răbdarea să stea cu mine în toate demențele, eu sunt Balanță asta înseamnă că sunt la extreme, nu înțeleg cale de mijloc a știut să mă echilibreze, sa aiba grijă de mine, eu sunt ceea ce sunt astăzi datorită lui. Eu știu că este alături de mine, el este familia mea, eu nu știu cum va fi de acum înainte, vom fi împreună pentru totdeauna, este dragostea vieții mele.", a mai mărturisit vedeta

«Dacă sunt slabă sunt și tânără»

Raluca Bădulescu nu s-a temut să abordeze problema controversată a siluetei, lucru pentru care a devenit ținta unor critici extrem de dure pe social-media. Vedeta susține că se simte bine așa cum este și mărturisit că are 46 de kilograme la 1,70 înălțime.

,,Eu nu mănânc, revenim la povestea «schelet ambulant», «a dezgropat-o de vie pe mă-sa mare», «ia uite-o pe mumie», deci m-au asasinat pe social media. Băi nene, eu vreau să fiu slabă, sunt fericită să fiu așa slabă. Îmi vin hainele frumos. Eu sunt mulțumită și sunt fericită. Consider că mi-am atins idealu-n viață, uite am 63 de cm în talie. Mănânc puțin, e adevărat, dar așa trebuie să fie, că dacă sunt slabă sunt și tânără. Am 46 de kilograme, la 1,70 înălțime. Doamne cât speram asta, pe vremuri aveam 120 și ceva."

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg