Răzvan Popescu, de nerecunoscut! Cât a ajuns să cântărească în prezent

#Exclusiv Click!

Răzvan Popescu (43 ani) slăbește văzând cu ochii! A ajuns la 75 de kilograme de la 126,8, atât cât avea în momentul în care a luat cea mai bună decizie pentru sănătatea lui și anume aceea de a se opera și a-și micșora stomacul, anul trecut în luna iunie. Pentru că e din ce în ce mai slab, lucru care îi place și lui, și a început să se simtă chiar foarte bine, omul de radio ne-a povestit pentru Click! cât de mult se antrenează și aleargă în parc pentru a se menține în formă.

Ce sport practică Răzvan, în timpul liber

„Nu e neapărat un program de antrenament. Pe mine mă relaxează foarte tare mișcarea în aer liber în special alergarea. Am deprins plăcerea asta acum mai bine de 10 ani. Îmi pun căștile ascult muzică, radio sau un Podcast și bag alergare. Mai am și zile când merg la squash cu Vali Butnaru sau mă antrenez cu Stelian, antrenorul și prietenul meu de aproape 15 ani. El a revenit în România după niște ani în care a trăit în Germania și profit la maxim de cunoștințele lui”, ne-a mărturisit Răzvan Popescu, căruia i-am spus că am observat că se „topește” chiar foarte bine, în sensul că se observă foarte bine kilogramele pe care le-a dat jos în urma operației.

„Mă topesc e mult spus, asta am vrut când am luat decizia de a apela la operație, dar asta nu înseamnă că eu nu trebuie să fiu atent la stilul de viață. Doar că acum este mult mai ușor și mult mai puțin frustrant decât înainte de intervenție. Despre kilograme numai de bine, am ajuns deja la 75 de kilograme, nu îmi aduc aminte când am mai avut greutatea asta, clar era de mult”, ne-a mai spus, încântat de cea mai tare schimbare din viața lui, Răzvan Popescu.

În urma operației de micșorare a stomacului, Răzvan Popescu nu mai poate mânca nici măcar o porție întreagă de ciorbă.

„Nu pot mânca o porție de ciorbă”

„Mănânc orice, doar că evit alimentele hipercalorice. Iar cantitățile de mâncare la o masă sunt foarte mici. Nu pot mânca o porție de ciorbă. Mănânc maxim jumătatea unei porții normale de supă. Și aia e toată masa”, ne-a declarat Răzvan Popescu, atunci când a venit vorba despre cum arată meniul sau după intervenția chirurgicală suferită în vara anului trecut.

Chiar la o lună de după operație, una dintre vocile importante de la Radio ZU, povestea că i-a dispărut senzația de foame.

„Foarte mulți oameni mă întrebați câte kilograme am slăbit, deși nu ăsta e cel mai important lucru pentru mine în această perioadă. Cel mai important e că a dispărut senzația de foame, nu mai am poftă de dulce pe care de multe ori o scăpăm de sub control și, la momentul ăsta, mănânc într-o zi întreagă ce gustam înainte de operație până să mă așez la o masă…”, povestea Răzvan Popescu după ce a încheiat prima lună de după operație cu un tur de forță prin Viena, acolo unde a fost în vacanță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net