Răzvan Popescu a dat jos 45 de kilograme! „S-a activat tabăra grijuliilor. Cică am slăbit prea mult”

După mai mulţi ani în care a luptat cu kilogramele în plus, în luna iunie, Răzvan Popescu (43 de ani) s-a operat la stomac, pentru a-l micşora. Îndrăgitul realizator de emisiuni radio e foarte bucuros de această schimbare, căci a ajuns rapid de la 125 la 80 de kilograme şi acum se distrează pe seama celor care îi atrag atenţia că „ar fi slăbit prea mult”.

Acum. În doar şase luni, Răzvan a slăbit 45 de kilograme
Acum. În doar şase luni, Răzvan a slăbit 45 de kilograme

„Am ajuns la 80 de kilograme, greutate pe care nu o aveam nici în liceu. Cu diete am reuşit de două ori să ating pragul de 90 de kilograme, după care mă duceam întins peste 100. La 28 de ani, am atins recordul personal de 143 de kilograme.

La momentul acela, am avut şansa să-i cunosc pe Cornelia Marin şi pe Tufaru Stelian; le-am spus-o şi lor, o scriu şi aici: dacă nu erau ei, nu prindeam 40 de ani. Datorită lor, am învăţat ce înseamnă să mănânci corect şi să faci sport. După doi ani de muncă, am atins borna de 90 de kilograme.

M-am îngrăşat ulterior, dar niciodată nu mi-am mai bătut recordul de kilograme şi am păstrat nişte reguli cu sfinţenie. Una dintre ele este că nu mai beau sucuri (de peste 12 ani)”, a mărturisit Răzvan Popescu, pe reţelele sociale.

ÎNAINTE. Avea 125 de kilograme acum câțiva ani
ÎNAINTE. Avea 125 de kilograme acum câțiva ani

„De ce scriu asta? Nu doresc să mă laud, doar să-mi spun un of! De fiecare dată când mă îngraş, cel mai la îndemână atac e cel care se referă la greutatea mea: «S-a găsit şi umflatul ăsta să vorbească», «Popescule, ce-ţi mai place shaorma», «Iar te-ai îngrăşat»... şi lista e infinită.

Din motive ce ţin doar de sănătate, am ales soluţia operaţiei, iar rezultatele sunt evidente şi aici nu e vorba doar de kilogramele de pe cântar. La aproape şase luni de la intervenţie, toate valorile sunt în parametrii optimi, începând cu tensiunea şi terminând cu glicemia sau colesterolul.

În prezent, s-a activat tabăra grijuliilor care îmi spun că am slăbit prea mult, să mai mănânc ceva că nu e ok şi nu în ultimul rând nostalgicii care îmi spun franc că eram mai simpatic atunci când eram gras.

Există şi profeţii care îmi garantează că inevitabil mă voi îngrăşa iar. În numele tuturor celor care indiferent de problemă primesc sfaturi fără să le ceară, vă rog să încercaţi să evitaţi să oferiţi consultanţă atunci când nu vă este solicitat acest serviciu.

Un sfat nesolicitat, oricât de bine intenţionaţi sunteţi, nu e primit niciodată bine, e privit doar ca un gest nepoliticos şi un amestec nedorit în intimitatea unei alte persoane”, a mai spus Răzvan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net