Dieta cu care Raluca Bădulescu a slăbit 68 de kilograme

Ultima actualizare:

Click! îți spune care este dieta cu care Raluca Bădulescu a slăbit 68 de kilograme. În urmă cu mai mulți ani, jurata de la „Bravo, ai stil” nu era prea fericită cu felul cum arată. Vedeta avea peste 100 de kiliograme, așa că a apelat la o operație de micșorare a stomacului.

Raluca Bădulescu se menține într-o formă excelentă
Raluca Bădulescu se menține într-o formă excelentă

După intervenție, Raluca Bădulescu a mai avut lupte complicate cu greutatea. Ea a dezvăluit recent că s-a îngrășat cu 10 kilograme după perioada din pandemie când oamenii au fost obligați să stea închiși în casă, 

Blondina e atentă acum la calorii și nu trece de pragul de 1000 pe zi. Chiar dacă e strictă cu ce consumă, vedeta nu renunță la micile plăceri dulci din alimentația de zi cu zi. Are însă un regim foarte echilibrat, iar asta o face să se mențină la o greutate de 47 kilograme.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare.

Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată.

Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Impact.

Ilinca Vandici, dezvăluri despre postura de mamă și despre relația cu băiatul ei

Nu doar că arată trâznet Raluca Bădulescu, dar este și o mămică pe cinste. jurata de la „Bravo, ai stil” are un băiat de 19 ani. Blondina a vorbit recent despre felul cum se înțelege cu copilul ei.

,,Raluca Bădulescu în poziția de mamă este cea mai bună prietenă a copilului ei. Alex îmi zice Raluca, nu îmi spune mamă. Este cel mai bun prieten al meu, este sfătuitorul meu, este atât de deștept, atât de mișto... Este creier tot copilul ăsta.

Când mai am așa câte o situație și începe să vorbească, mă uit la el și nu îmi vine să cred. Mulțumesc lui Dumnezeu și părinților mei, că eu am fost mamă de weekend.

Copilul a stat la ai mei în timpul săptămânii, a stat la mine în weekend-uri. În weekend-uri i-am făcut mereu toate poftele și îmi tot spunea mama să avem grijă că îl răsfățăm prea mult... Dar cu toate astea, nu știu ce am făcut să merit așa minune de copil”, a precizat Raluca Bădulescu în podcastul prezentat de Ilinca Vandici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net