Raluca Bădulescu are un nou iubit, după ce s-a despărțit de Florin! Cine este tinerelul care-i pune zâmbetul pe buze?

Vestea despărțirii dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a căzut ca un trăsnet pentru mulți, dat fiind faptul că nimeni nu se aștepta să își spună „adio!” după o iubire de-un deceniu. La trei luni după divorț, însă, jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a confirmat faptul că a reușit deja să își găsească pe altcineva, iar acum s-a aflat identitatea noului ei iubit.

Raluca Bădulescu și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat, după separarea de Florin Stamin care, la rândul său, și-a refăcut viața. Cunoscuta membră a juriului de la „Bravo, ai stil! Celebrities” se iubește cu un tinerel sexy, de profesie medic, care a reușit să o facă să se îndrăgostească într-un timp foarte scurt, potrivit celor mai recente informații din presă.

Nu rata nici: Incredibil cât a ajuns să cântărească! Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu: „Mulți îmi spun că am anorexie”

Raluca Bădulescu a confirmat, relevă wowbiz.ro, idila cu Rareș, un medic tinerel care a ieșit de pe băncile facultății abia anul trecut. Bărbatul este amator de distracție și deseori se fotografiază în locurile exclusiviste unde petrece în preajma Capitalei, semn că putem identifica deja o pasiune comună între el și Raluca Bădulescu, îndrăgostită peste măsură de medicul pasionat de stil și medicină, specialist în patologie.

Raluca Bădulescu a evitat să vorbească despre noul ei iubit

În urmă cu doar câteva zile, Raluca Bădulescu și-a pregătit terenul și a confirmat că atât ea, cât și Florin, și-au refăcut viețile în urma despărțirii care s-a produs după 13 ani de relație. La momentul respectiv, ea spunea că nu își dorește să ofere mai multe detalii și susținea clar și răspicat că Florin este și va rămâne cel mai important bărbat din viața sa, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Citește și: Raluca Bădulescu, o mamă mândră! La ce facultate a intrat fiul ei

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele.

Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a declarat Raluca Bădulescu, la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net