Cât a slăbit Răzvan Popescu la o lună după ce și-a micșorat stomacul!

A trecut deja o lună de când binecunoscutul om de radio Răzvan Popescu și-a micșorat stomacul. Și fost cea mai bună decizie pe care a luat-o, după cum ne-a declarat el însuși, la scurt timp de la intervenția chirurgicală.

Răzvan Popescu, alături de medicul care l-a operat
Răzvan Popescu, alături de medicul care l-a operat

Răzvan Popescu avea 125 de kilograme înainte să se opereze și începuse o dietă specială bazată doar pe lichide pe care trebuia obligatoriu să o țină timp de o lună. Rezultatele spectaculoase nu au încetat să apară, căci omul de radio a reușit să dea jos nu mai puțin de 18 kilograme. 

„Am încheiat prima lună de după operație cu un tur de forță prin Viena. Telefonul mi-a arătat că la finalul zilei am făcut aproape 24000 de pași, adică echivalentul a 18 kilometri. Nu știu dacă sunt mulți sau puțini, dar m-am simțit foarte bine, mai ales că  vremea a fost perfectă pentru hălăduit. Foarte mulți oameni mă întrebați câte kilograme am slăbit, deși nu ăsta e cel mai important lucru pentru mine în această perioadă. 

Citește și: Cum arăta Răzvan Popescu înainte să se opereze 

Cel mai important e că a dispărut senzația de foame, nu mai am pofta de dulce pe care de multe ori o scăpam de sub control și, la momentul ăsta, mănânc într-o zi întreagă ce gustam înainte de operație până să mă așez la o masă. Cam așa arată prima lună din viața mea de după operația de micșorare a stomacului.

Vezi și: Răzvan Popescu, 5 ore pe masa de operație 

P.S. Am slăbit, până la momentul ăsta, 18 kilograme”, a fost mesajul transmis de Răzvan Popescu.

Vedete din România care și-au micșorat stomacul 

Mai multe vedete din România au apelat la o intervenție chirurgicală asemănătoare. Însă, de departe, cea mai discutată schimbare este cea a Ralucăi Bădulescu care a slăbit spectaculos și a ajuns să cântărească nici mai mult, nici mai puțin de 47 e kilograme, spre îngrijorarea fanilor. Ei sunt de părere că vedeta a ajuns să cântărească prea puțin, însă Raluca a subliniat, nu doar o dată, că se simte mai bine ca oricând și că este peste măsură de fericită. 

Ar putea să te intereseze și: Raluca Bădulescu e de nerecunoscut! 

Și Teo Trandafir și-a operat stomacul în anul 2013, iar de atunci a reușit să slăbească în jur de 60 de kilograme! Îndrăgita Ozana Barabancea este o altă vedetă care a trecut cabinetul medicului pentru a ajunge la forma fizică dorită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net