Răzvan Popescu, de la radio ZU, 5 ore pe masa de operație

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai radio ZU, Răzvan Popescu a decis să scape de o problemă care nu-i dădea pace de ceva vreme, așa că a ajuns pe masa de operație, săptămâna trecută.

stanga
dreapta
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (8) jpg
Razvan Popescu Radio ZU operatie bariatrica de micsorare a stomacului (6) jpg
razvan popescu jpeg
razvan popescu (1) jpg
razvan popescu (3) jpg

Răzvan Popescu, de la radio ZU, a fost supus unei intervenții chirurgicale vineri, 17 iunie, informația fiind anunțată săptămâna aceasta chiar de simpaticul DJ, aflat în convalescență, conform Impact.ro

Și-a micșorat stomacul

Operația a reușit, pacientul e mulțumit! Mai încântat va fi Răzvan Popescu atunci când va observa rezultatele, adică atunci când va scăpa de kilogramele în plus.

Despre problemele sale de greutate, Click! a mai relatat, chiar la începutul acestui an. Așa că operația de micșorare a stomacului a devenit o opțiune pentru DJ-ul care ajunsese, conform publicației citate, să cântărească 125 de kilograme. Acesta a mai povestit că intervenția a durat cinci ore!

Citește și: Răzvan Popescu a slăbit 50 kg, dar acum a pierdut lupta cu dieta. Cum l-au surprins paparazzi pe DJ-ul de la ZU

Am voie lichide, supe, dar nu mai mult de un litru pe zi, în primele 10 zile. După care pasat. Și, după o lună, mănânc normal. Mâine revin la Radio ZU, până vineri, când întru în vacanță”,a declarat Răzvan Popescu pentru Impact.ro.

Dacă Răzvan e mulțumit de alegerea făcută și își asumă dietele care vor fi necesare în perioada următoare, nu la fel de încântat e Dan Negru. Vedeta Kanal D este nașul DJ-ului și a ținut să își spună oful.

S-au dus chiolhanurile și mesele copioase cu finu’ meu. Ha,ha. De acum el o sa mănânce numa’ paie și o să bea juma de pahar de apă. Eu rămân pe baricade să mă ocup de grătare , savarine și mititei”, le-a declarat Dan Negru jurnaliștilor de la Impact.ro. Acesta a spus și ce îi va lipsi cel mai mult: concursurile de mâncat clătite!

Daniel Onoriu, în comă 55 de zile, după o operație identică

Răzvan Popescu a mai povestit că soția sa, Angela, a avut emoții foarte mari pe parcursul celor cinci ore cât el a fost supus intervenției. Este de înțeles dacă ne gândim la drama din familia lui Daniel Onoriu, care a trecut printr-o operație identică, în Turcia, și, după ce a revenit în țară, a suferit complicații.

Citește și: A dat 3.500 de euro să-și facă dinții în Turcia și i-au nenorocit dantura

Daniel Onoriu a ajuns, atunci, din nou la spital cu o hemoragie internă masivă și a fost internat timp de 55 de zile la Terapie Intensivă, în comă indusă. Medicii români i-au salvat viața și, acum, fostul pilot de raliu se reface, cu greu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
archie battersbee jpg
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg