A dat 3.500 de euro să-și facă dinții în Turcia și i-au nenorocit dantura

Serviciile exclusiviste medicale din Turcia au parte de un marketing agresiv, în toată Europa. De la tratamente oncologice sau intervenții chirurgicale estetice până la servicii stomatologice, turcii par să aibă un sistem medical privat de elită.

stanga
dreapta
dentist g13cb4fa52 1920 jpeg
dentist foto shutterstock
1 dentist jpg jpeg
dentist 1 0 jpeg
dentist examining female patient with teeth shades 0 jpeg

Moda a prins, multe vedete preferând să călătorească pentru a apela la medicii din Turcia. Bineînțeles, tratamentele revoluționare și rezultatele spectaculoase nu pot fi comentate decât în termeni laudativi.

Escrocii, promovați precum elitele

Din păcate, așa cum se întâmplă mereu, în panoplia elitelor reușesc să se strecoare și escroci.

Vă amintiți de așa-zișii medici străini, fără diplomă, care utilizau un marketing agresiv pentru a promova în România servicii exclusiviste medicale, cu rezultate dezastruoase, în realitate.

Este și cazul unei femei din Marea Britanie, Jak Reid, cu peste 70.000 de abonați pe Tik Tok, care a apelat la o clinică stomatologică din Istanbul, Turcia, pentru a-și înnoi coroanele dentare. După ce a achitat peste 3.500 de euro pentru lucrare, a ajuns acasă, în Marea Britanie.

Riscă să ajungă la implant

Doar că, surpriză! Femeia a ajuns pe scaunul stomatologului englez care o trata în mod obișnuit și acesta i-a dat vestea neplăcută. „Ți-au eliminat prea mult țesut. Dinții vor avea de suferit și, la un moment dat, în câțiva ani, se va ajunge la extracția nervilor și chiar a dinților”, i-a explicat stomatologul, conform publicației englezești Mirror.

Citește și: Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă! Are mușchii slăbiți!

Practic, pentru atașarea fațetelor care dau impresia unei danturi complet sănătoase, de un alb imaculat, dinții au fost polișați prea mult. Mai mult, aspectul imaculat al danturii ajunge într-un timp foarte scurt să ascundă dinți bolnavi, aflați într-o stare avansată de degradare.

Se poate ajunge la infecții grave și la intervenții chirurgicale complexe, implantul dentar fiind singura soluție.

Daniel Onoriu, „măcelărit” de chirurgi din Turcia

Așadar, nu putem să nu ne amintim de calvarul trăit de fostul pilot de raliu, din România, Daniel Onoriu, care a apelat la o clinică din Turcia pentru o intervenție chirurgicală care aproape că l-a costat viața.

stanga
dreapta
onoriu egipt 3 JPG
onoriu vacanta egipt JPG
daniel onoriu
daniel onoriu jpg
daniel onoriu
onoriu png
daniel onoriu copii jpg
daniel onoriu si sotia isabela

Daniel a fost supus unei operații de micșorare a stomacului și, când a ajuns acasă, a fost internat în urma unei hemoragii interne. Au urmat 55 de zile de agonie pentru familie, timp în care Daniel Onoriu a fost țintuit la pat, în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, din Capitală, în comă indusă.

Citește și: Daniel Onoriu i-a dat în judecată pe turcii care l-au măcelărit! „Avocații au introdus plângere la Parchet!”

În prezent, Daniel face eforturi supraomenești pentru a se recupera, urmând să fie demarat și un proces de malpraxis împotriva clinicii din Turcia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
zodiac 600x400 jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg