Daniel Onoriu împlinește 44 de ani! Ce surpriză i-a pregătit soția: «Cadoul meu cel mai mare este viața»

Ziua de opt aprilie este una de sărbătoare pentru Daniel Onoriu. Pilotul, care s-a luptat la începutul anului pentru viața sa, împlinește 44 de ani. Iată cum va petrece și ce surprize i-a pregătit soția sa!

Daniel Onoriu împlinește 44 de ani pe 8 aprilie
Daniel Onoriu împlinește 44 de ani pe 8 aprilie

Daniel Onoriu a văzut moartea cu ochii din cauza unei banale operații de micșorare a stomacului pe care a efectuat-o în Turcia. În urma procedurii nereușite a ajuns să agonizeze 55 de zile, în comă indusă, pe patul de spital. A pierdut foarte mult în greutate, iar acum urmează un proces lung de recuperare pentru a-și redobândi mobilitatea. Drumul este unul anevoios, însă familia îi este aproape la fiecare pas.

Pe 8 aprilie, Daniel este sărbătorit de cei dragi pentru că împlinește 44 de ani. Pilotul nu își dorește cadouri luxoase de ziua sa de naștere, ci doar sănătate și puterea de a face față tuturor provocărilor. Cea care s-a asigurat că va avea totuși parte de o atmosferă festivă ese soția sa, Isabela, după cum a declarat pilotul. 

Citește și: Progrese uimitoare pentru Daniel Onoriu

Daniel Onoriu va săbători în curtea casei, înconjurat de oamenii dragi, la un grătar! „Cadoul meu cel mai mare este viața, sănătatea. Mi-a cumpărat soția câte ceva, aștept să vină și musafirii. Mă simt mai bine. Nu perfect, dar măcar am început să merg. Nu am echilibru, asta este singura mare problemă acum. Dar, sper eu, se vor rezolva și aceste lucruri. Acum mă bucur de ziua mea, am o terasă frumoasă aici, unde locuiesc, de vreo 150 de mp, e cam cât o curte. O să facem un grătărel, luăm masa în familie, cu apropiații”, a declarat pilotul, conform Fanatik.

Daniel Onoriu se află în plin proces de recuperare. Este ajutat de medici și execută cu sfințenie exercițiile pe care ei i le-au prescris. Deși încă nu și-a recuperat mobilitatea și se simte slăbit, fostul pilot este optimist și face pași mici, dar siguri spre vindecare. 

Daniel Onoriu a fost 55 de zile în comă indusă

Daniel Onoriu, nepotul regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța că acesta își va mai reveni. Pilotul a stat 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă și cu șanse minime de supraviețuire. Soția sa, Isabela, i-a fost alături la fiecare pas și l-a vegheat 24 de ore din 24 de ore. 

Vezi și: Daniel Onoriu a început recuperarea. Cum se simte pilotul

„Mă simt și prost când o văd cât se chinuiește cu mine, dar ea mi-a spus că este alături de mine și la bine, și la greu. Mi-a zis că, acum, la greu, va fi și mai aproape de mine. Asta înseamnă iubirea și respectul”, a povestit pilotul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net