Daniel Onoriu duce o luptă cruntă pentru a se recupera: «Sunt foarte nervos, nu îmi simt partea de sus a picioarelor»

Pilotul de curse Daniel Onoriu a depășit cea mai critică perioadă din viața sa. După o intervenție medicală nereușită de micșorare a stomacului, desfășurată în Turcia, Daniel Onoriu s-a aflat 55 de zile în comă și peste 100 pe patul de spital, luptându-se pentru propria existență. Cele mai grele momente au trecut, însă recuperarea este una anevoioasă, iar pilotul se confruntă cu stări emoționale dificil de gestionat. 

Daniel Onoriu alături de soția sa, Isabela
Daniel Onoriu alături de soția sa, Isabela

Daniel Onoriu a dezvăluit, conform Fanatik, cum decurge recuperarea sa. Pilotul a fost 55 de zile în comă și 105 de zile a petrecut, în total, pe patul de spital, luptând pentru propria viață. Daniel se află în prezent într-un centru de recuperare, iar soția sa, Isabela îi este alături la fiecare pas.

Daniel Onoriu trece printr-un proces dificil de recuperare

Pilotul a dezvăluit că nu își simte încă partea de sus a picioarelor, iar chiar și micile activități de zi cu zi i se par greu de realizat. Starea pe care o experimentează cel mai des este una de frustrare și de neputință, însă nu se dă bătut și execută toate exercițiile care i-au fost recomandate de către medici pentru a-și redobândi mobilitatea.

Nu are poftă de mâncare și se simte ca și cum s-ar fi trezit dintr-un somn foarte adânc, mărturisește Daniel. În plus, sportivul a dezvăluit că a pierdut câteva kilograme în perioada în care s-a aflat pe patul de spital. Frumoasa sa soție, Isabela, i-a fost alături la greu și continuă să îl încurajeze, ajutorul ei fiind unul esențial pentru Daniel Onoriu.

Acum sunt bine, dar sunt și foarte nervos, pentru că nu îmi simt partea de sus a picioarelor, de la fund până la genunchi. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele. Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult”, a declarat Daniel.

Daniel a fost îngrijit în permanență de soția sa

Daniel este recunoscător soției sale pentru grija pe care i-a purtat-o în perioada aceasta și recunoaște că, uneori se simte prost pentru faptul că femeia a trebuit să își sacrifice atât de mult timp pentru a-i fi alături. Joi, 3 martie, cei doi au împlinit șase ani de căsătorie, iar Daniel nu a rata șansa de a-i mulțumi din nou pentru iubirea necondiționată pe care i-a demonstrat-o. 

„Mă simt și prost când o văd cât se chinuiește cu mine, dar ea mi-a spus că este alături de mine și la bine, și la greu. Mi-a zis că, acum, la greu, va fi și mai aproape de mine. Asta înseamnă iubirea și respectul”, a povestit pilotul.

Daniel a dezvăluit și care îi sunt planurile, după ce va reuși să se recupereze complet. Pilotul intenționeză să plece într-o vacanță cu familia, departe de România și să se relaxeze în razele soarelui. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net