Daniel Onoriu a început recuperarea! Detalii despre starea pilotului

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a fentat moartea pentru a doua oară! Nepotul regretatei Gabi Luncă s-a trezit din comă indusă după 55 de zile și urmează să înceapă cu pași mici recuperarea. Rebeca Onoriu, mătușa lui Daniel, a dezvăluit, pentru Click!, în ce stare se alfă acum pilotul după ce l-a vizitat la spital!

Daniel Onoriu s-a trezit din comă pe 27 ianuarie Sursa: Facebook
Daniel Onoriu s-a trezit din comă pe 27 ianuarie Sursa: Facebook

Rebeca, mătușa lui Daniel Onoriu, a mers la Spitalul Floreasca și și-a vizitat neptoul, care s-a trezit după 55 de zile din coma indusă. Emoțiile au fost mari de ambele părți. Daniel nu a rămas cu sechele de ordin neurologic, i-a recunoscut pe toți membri familiei care l-au vizitat în aceste zile, iar starea lui este bună.

L-am văzut pe Daniel! I-a crescut tensiunea! M-a clipit, a încuviințat din cap, în felul lui în care poate vorbi acum. Este minunat că astăzi putem vorbi nu doar de Daniel, ci și cu Daniel! Nu are probleme neurologice și a recunoscut parte din familie. Mișcă mâini, picioare, membre”, a declarat Rebeca Onoiru, în exclusivitate pentru click.ro.

Pilotul de raliu urmează, în curând, să intre în programul de recuperare, care va fi întocmit de medici.

Daniel va intra la ședințe de kinetoterapie și intră și pe alimentație naturală! Săptămăna asta ni s-a aprobat cererea. Vă dați semama că este un pacient care a fost țintuit 55 de zile la pat! A fost hrănit la pungă și are acum un stomac de dimensiunea unui pix!”, ne-a declarat mătușa lui Daniel Onoriu.

Cum a înviat Daniel Onoriu din “ morți” cu ajutorul rugăciunilor familei?

Daniel Onoriu i-a uimit până și pe medici atunci când s-a trezit din coma indusă după 55 de zile! Familia s-a rugat neînceptat pentru pilotul, care a trecut iată a doua oară pe lângă moarte.

Înainte să intre la Terapie Intensivă, Daniel ne-a zis: să va rugați pentru mine! El venise acasă de la spital pe semnătură, dar i s-a făcut rău! Cu o zi înainte să se trezească din comă, doctorița ne-a zis că el nu va mai fi la fel, că nu mai are șanse.

A fost o minune de la Dumnezeu! Și la mama noastră ne-am rugat la fel, dar iată că la el s-a înfăptuit minunea! Sperăm ca și el să ne împărtășească credința după încercarea asta! Soția lui s-a rugat non-stop pentru el!”, a declarat Estera Onoriu.

Daniel Onoriu (43 de ani), nepotul regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Onoriu a stat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net