Primele cuvinte ale pilotului Daniel Onoriu după ce a ieșit din comă. Incredibil ce a întrebat

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu s-a trezit din comă după 55 de zile de comă. Pilotul de raliuri a pus o întrebare neașteptată, de parcă ar fi bănuit că ceva s-a întâmplat cu el în tot acest timp. Mătușa lui, Estera Onoriu, a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat după ce a deschis ochii prima dată.

Daniel Onoriu s-a trezit din comă și vorbește
Daniel Onoriu s-a trezit din comă și vorbește

Daniel Onoriu este conștient, vorbește, iar familie este în lacrimi de fericire de când a deschis ochii. Pilotul de raliuri poate să și vorbească, iar persoană pe care a văzut-o după ce a ieșit din comă a fost o asistentă medicală, pe care a întrebat-o curios de când se află în spital, semn că realiza că se afla în unitatea medicală de mai multă vreme.

Deși nu a fost conștientă, iată că Daniel Onoriu a bănuit din prima fază că a fost între viață și moarte. După ce și-a revenit, rudele i-au povestit ce s-a întâmplat cu el, cât s-au rugat să se facă bine, dar și cum au intervenit mediatic pentru ca el să primească sânge de la donatori.

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?»”, a spus Estera Onoriu, mătușa pilotului de raliuri, la o emisiune tv.

Daniel Onoriu a suferit în urmă cu câteva luni o intervenție chirurgicală pentru micșorarea stomacului, după ce o perioadă lungă de timp s-a chinuit să slăbească. Operația a avut loc într-o clinică medicală din Turcia, clinică pe care familia a dat-o în judecată, pentru că pilotul de raliuri nu s-a simțit bine după intervenție, a făcut hemoragie internă, iar ulterior a ajuns în comă la spital. Viața lui a atârnat de un fir de ață, cum se zice, iar riscul de moarte a fost foarte mare. 

Daniel Onoriu s-a trezit din comă zilele trecute, din fericire, iar acum se află în recuperare, în continuare, în spital.

Daniel Onoriu se află internat la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost tratat și până acum. În vârstă de 43 de ani, pilotul de raliuri este nepotul celebrei Gabi Luncă, decedată de covid în 2021. Sportivul este căsătorit de câțiva ani cu Isabela Onoriu.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net