Ultimele noutăți despre Daniel Onoriu: "Este în stare critică, ne rugăm să nu intervină complicații"

Pilotul Daniel Onoriu nu a trecut nici acum marele hop! Din 3 decembrie, se află în comă indusă la secția de Terapie Intensivă, de la Spitalul Floreasca, iar familia se roagă non-stop pentru el! Rebeca Onoriu, mătușa pilotului de raliu, a făcut declarații exclusive pentru click.ro despre starea actuală a lui Daniel Onoriu. Pilotul este încă în stare critică!

image
Rebeca Onoriu își face griji pentru starea nepotului ei, Daniel Sursa: Facebook

Din 3 decembrie, Daniel Onoriu se zbate pentru viața lui la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Pilotul, care a ajuns cu hemoragie internă la spital pe 1 decembrie 2021, este încă în stare critică. Familia se roagă ca Daniel Onoriu să-și revină, după o lună și jumătate de comă indusă.

„El știe că îl iubim, dar îl iubim mai mult decât știe  el”

În momentul de față, Daniel nu mai este intubat, dar este încă în comă indusă, tot pe tratamente puternice care sperăm și ne dorim să acționeze spre vindecarea lui rapidă. Cât privește valorile analizelor de sânge, acestea se modifică de la o zi la alta. Uneori se apropie de normal, dar pentru scurt timp. Oscilează! Este în stare critică și ne rugăm să nu intervină complicații și el să capete vindecare. El știe că îl iubim, dar nu știe că îl iubim mai mult decât crede el”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click.ro.

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară, din Turcia. Nici bine nu a revenit în țară că pilotului i s-a făcut, brusc, rău. A pierdut atunci doi litri de sânge și a fost internat de Urgență la Spitalul Floreasca cu o hemoragie internă masivă. De o lună și jumătate, medicii de la Spitalul Floreasca se chinuie să-l țină în viață pe pilot cu ajutorul aparatelor.

Ce se întâmplă cu clinica din Turcia?

Daniel Onoriu ar fi fost, după informațiile oferite, inițial, de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica de lux din Turcia, unde s-a operat în septembrie. Familia așteaptă, însă, deocamdată ca pilotul să-și revină pentru a decide dacă va lua sau nu măsuri.

În momentul de față, prioritară este vindecarea lui Daniel. Cu privire la clinica unde a fost operat, aș avea multe de spus, dar mă abțin. Să se facă Daniel bine, să ajungă cu bine acasă. Decizia îi aparține lui. Noi, oricum, nu ne gândim la asta acum. Atenția ne este concentrată la el, nu la clinica din Turcia și alte aspecte de gen”, a mai spus mătușa lui Daniel Onoriu, pentru click.ro.

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, prin alianță. Daniel Onoriu este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soțul celebrei cântărețe de muză lăutărească Gabi Luncă, însă din prima căsătorie a acordeonistului.

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
Dorian Popa
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (6) jpg
image png
catalin maruta andra jpg
FotoJet (1) jpg