Daniel Onoriu se zbate între viață și moarte după o operație în Turcia. Rebeca Onoriu: «Are nevoie de sânge, suntem terminați»

Ultima actualizare:

    Pilotul Daniel Onoriufoto: Facebook
Pilotul Daniel Onoriufoto: Facebook

Momente dramatice pentru nepotul lui Gabi Luncă! Pilotul Daniel Onoriu se zbate între viață moarte la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost dus în stare critică în urmă cu câteva zile, a anunțat disperată Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, pentru Click!

Daniel Onoriu a suferit în urmă cu două săptămâni o operație de gastric sleeve în Turcia. Este vorba de o procedură de micșorare a stomacului, în urma căreia s-a ales cu probleme destul de grave, care i-au pus viața în pericol. Zilele trecute, pilotul de raliuri s-a simțit rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a suferit o puternică hemoragie internă. Sâmbătă seara, Daniel Onoriu a suferit o nouă intervenție chirugicală la Spitalul de Urgență Floreasca, acolo unde se află internat de patru zile, iar acum este în stare critică. Duminică seara, familia a cerut disperată ajutorul oamenilor pentru a dona sânge de care pilotul are neapărată nevoie pentru a putea supraviețui.

Rebeca Onoriu: «Sper să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama»

“De patru zile suntem terminați. Daniel e în stare critică, este nevoie de sânge din grupa A2 pentru el. Următoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul să nu-l pierdem și pe el, ca pe mama! Fac apel la toți oamenii de bine să meargă să doneze sânge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu știu de ce a făcut el operația în Turcia, că nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut să arate mai bine! ”, a declarat disperată Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click.ro.


    Gabi Luncă și fiica ei, Rebeca Onoriufoto: arhivă personală
Gabi Luncă și fiica ei, Rebeca Onoriufoto: arhivă personală

Pilotul Daniel Onoriu are 43 de ani și nu este la prima problemă medicală majoră, în care se luptă pentru viața lui. El a mai avut în trecut un accident înfiorător de motocicletă. S-a întâmplat în 2006, în seara seara meciului Middlesbrough-Steaua București, atunci când cunoscutul pilot a intrat în plin într-o mașină care nu i-a acordat prioritate. Daniel Onoriu s-a ales atunci cu coastele rupte și stomacul perforat și a stat nu mai puțin de 9 zile în comă. În 2017, nepotul lui Gabi Luncă a fost implicat într-un scandal, fiind reținut după ce a dat foc mașinii fostei sale iubite, Simona Chiţac, cunoscut PR în lumea mondenă. Daniel Onoriu și Simona Chițac au fost împreună 10 ani și au avut o relație cu năbădăi, timp în care s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori.

Unde se poate dona sânge pentru Daniel Onoriu

Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Luncă și a marelui acordeonist Ion Onoriu. Acum întreaga familie se roagă pentru viața lui. Daniel Onoriu este pasionat de mașini încă de la o vârstă fragedă. Este cunoscut în lumea sportului auto sub porecla de "Ono". A urmat cursurile școlii de pilotaj ale lui Titi Aur și a câștigat mai multe concursuri de karting, dar și de motociclism.

Familia pilotului a făcut un apel umanitar pentru donarea urgență de sânge și pe pagina de Facebook a artistului. “Daniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sânge este compatibilă”, se arată în apelul de pe contul de socializare al pilotului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net