Daniel Onoriu se zbate ├«ntre via╚Ť─â ╚Öi moarte dup─â o opera╚Ťie ├«n Turcia. Rebeca Onoriu: ┬źAre nevoie de s├ónge, suntem termina╚Ťi┬╗

6 decembrie 2021
gabi lunca rebeca onoriu jpeg
Pilotul Daniel Onoriufoto: Facebook

Momente dramatice pentru nepotul lui Gabi Lunc─â! Pilotul Daniel Onoriu se zbate ├«ntre via╚Ť─â moarte la Spitalul de Urgen╚Ť─â Floreasca, unde a fost dus ├«n stare critic─â ├«n urm─â cu c├óteva zile, a anun╚Ťat disperat─â Rebeca Onoriu, fiica cea mic─â a lui Gabi Lunc─â, pentru Click!

Daniel Onoriu a suferit ├«n urm─â cu dou─â s─âpt─âm├óni o opera╚Ťie de gastric sleeve ├«n Turcia. Este vorba de o procedur─â de mic╚Öorare a stomacului, ├«n urma c─âreia s-a ales cu probleme destul de grave, care i-au pus via╚Ťa ├«n pericol. Zilele trecute, pilotul de raliuri s-a sim╚Ťit r─âu ╚Öi a fost dus de urgen╚Ť─â la Spitalul Floreasca, dup─â ce a suferit o puternic─â hemoragie intern─â. S├ómb─ât─â seara, Daniel Onoriu a suferit o nou─â interven╚Ťie chirugical─â la Spitalul de Urgen╚Ť─â Floreasca, acolo unde se afl─â internat de patru zile, iar acum este ├«n stare critic─â. Duminic─â seara, familia a cerut disperat─â ajutorul oamenilor pentru a dona s├ónge de care pilotul are neap─ârat─â nevoie pentru a putea supravie╚Ťui.

Rebeca Onoriu: ┬źSper s─â nu-l pierdem ╚Öi pe el, ca pe mama┬╗

ÔÇťDe patru zile suntem termina╚Ťi. Daniel e ├«n stare critic─â, este nevoie de s├ónge din grupa A2 pentru el. Urm─âtoarele ore sunt decisive pentru el! Sper din tot sufletul s─â nu-l pierdem ╚Öi pe el, ca pe mama! Fac apel la to╚Ťi oamenii de bine s─â mearg─â s─â doneze s├ónge pentru Daniel la Spitalul Floreasca. Eu nu ╚Ötiu de ce a f─âcut el opera╚Ťia ├«n Turcia, c─â nu avea probleme mari cu greutatea. A vrut s─â arate mai bine! ÔÇŁ, a declarat disperat─â Rebeca Onoriu, ├«n exclusivitate pentru Click.ro.

image
Gabi Luncă și fiica ei, Rebeca Onoriufoto: arhivă personală

Pilotul Daniel Onoriu are 43 de ani ╚Öi nu este la prima problem─â medical─â major─â, ├«n care se lupt─â pentru via╚Ťa lui. El a mai avut ├«n trecut un accident ├«nfior─âtor de motociclet─â. S-a ├«nt├ómplat ├«n 2006, ├«n seara seara meciului Middlesbrough-Steaua Bucure╚Öti, atunci c├ónd cunoscutul pilot a intrat ├«n plin ├«ntr-o ma╚Öin─â care nu i-a acordat prioritate. Daniel Onoriu s-a ales atunci cu coastele rupte ╚Öi stomacul perforat ╚Öi a stat nu mai pu╚Ťin de 9 zile ├«n com─â. ├Än 2017, nepotul lui Gabi Lunc─â a fost implicat ├«ntr-un scandal, fiind re╚Ťinut dup─â ce a dat foc ma╚Öinii fostei sale iubite, Simona Chi┼úac, cunoscut PR ├«n lumea monden─â. Daniel Onoriu ╚Öi Simona Chi╚Ťac au fost ├«mpreun─â 10 ani ╚Öi au avut o rela╚Ťie cu n─âb─âd─âi, timp ├«n care s-au certat ╚Öi s-au ├«mp─âcat de mai multe ori.

Unde se poate dona sânge pentru Daniel Onoriu

Daniel Onoriu este nepotul celebrei Gabi Lunc─â ╚Öi a marelui acordeonist Ion Onoriu. Acum ├«ntreaga familie se roag─â pentru via╚Ťa lui. Daniel Onoriu este pasionat de ma╚Öini ├«nc─â de la o v├órst─â fraged─â. Este cunoscut ├«n lumea sportului auto sub porecla de "Ono". A urmat cursurile ╚Öcolii de pilotaj ale lui Titi Aur ╚Öi a c├ó╚Ötigat mai multe concursuri de karting, dar ╚Öi de motociclism.

Familia pilotului a f─âcut un apel umanitar pentru donarea urgen╚Ť─â de s├ónge ╚Öi pe pagina de Facebook a artistului. ÔÇťDaniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Sec╚Ťia de Terapie Intensiv─â ├«n cadrul Spitalului Clinic de Urgen╚Ť─â Floreasca ╚Öi are nevoie de sus╚Ťinere, respectiv donare de s├ónge. To╚Ťi cei care au posibilitatea, doresc ╚Öi pot s─â doneze s├ónge (indiferent de grupa sanguin─â sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguin─â aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Pia┼úa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor men╚Ťiona obligatoriu, la Recep╚Ťie: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul FloreascaÔÇŁ, orice grup─â de s├ónge este compatibil─âÔÇŁ, se arat─â ├«n apelul de pe contul de socializare al pilotului.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
Cub Reghecampf primele imagini copil.jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg