Daniel Onoriu s-a trezit din comă! "Este un pacient conștient. Mare este Dumnezeu"

26 ianuarie 2022

Daniel Onoriu s-a trezit din com─â, este anun╚Ťul postat de m─âtu╚Öa pilotului pe pagina de Facebook. 

image
Daniel Onoriu foto: Facebook

Pilotul Daniel Onoriu s-a trezit din com─â, a anun╚Ťat fericit─â Rebeca Onoriu, m─âtu╚Öa pilotului internat la ├«nceputul lui decembrie la Spitalul Floreasca din Bucure╚Öti.

"MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Multumim lui DumnezeuÔÇŁ, este mesajul femeii care anun╚Ť─â minunea. 

Rebeca Onoriu: "Nu ne așteptam ca astâzi să se trezească"

Rebeca Onoriu a declarat pentru Click! c─â familia a fost anun┼úat miercuri de diminea┼ú─â c─â Daniel ├«ncepe s─â se mi┼čte ┼či nu mai este sedat, dar c─â nu se a┼čteptau s─â se trezeasc─â a┼ča repede. Ea a mai spus c─â sper─â c─â miercuri va reu┼či s─â intre s─â ├«l vad─â ┼či a mul┼úumit medicilor care l-au salvat. 

ÔÇťNoi am primit raportul de diminea╚Ť─â ╚Öi medicii ne-au spus c─â nu mai e sedat ╚Öi c─â ├«ncepe s─â mi╚Öte, doar c─â nu ne a╚Öteptam ca ast├ózi s─â se trezeasc─â. C├ónd m-am trezit, ├«mi bubuia telefonul de mesaje ╚Öi apeluri de la toat─â familia c─â s-a trezit Daniel! Acum voi merge ╚Öi eu acolo. Nu ╚Ötiu dac─â o s─â intru la el, sper c─â da! Daniel este un pacient con╚Ötient, s-a trezit dup─â 55 de zile de com─â, mare este Dumnezeu! Mul╚Ťumim Domnului, medicilor, domului doctor Streinu Cercel ╚Öi tuturor celor care ne-au ajutat ╚Öi ne-au sprijinit ├«n rug─âciune ╚Öi cu donarea de s├óngeÔÇŁ, a declarat, pentru Click!, Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu, ├«n com─â dup─â o opera┼úie de mic┼čorare a stomacului

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o opera╚Ťie de mic╚Öorare a stomacului la o clinic─â particular─â din Turcia. Revenit ├«n ╚Ťar─â, lui Daniel Onoriu i s-a f─âcut r─âu ╚Öi fost internat de urgen╚Ť─â la Spitalul Floreasca cu hemoragie intern─â masiv─â.

ÔÇ×Pe 24 noiembrie, a f─âcut o interven╚Ťie de mic╚Öorare de stomac. A ajuns acas─â ╚Öi a c─âzut din picioare, a v─âsat s├ónge. A c─âzut peste so╚Ťia lui, cardin fericire a avut putere s─â-l ridice. A pierdut doi litri de s├óngeÔÇŁ, a declarat Rebeca Onoriu, m─âtu╚Öa lui Daniel Onoriu ╚Öi fiica cea mic─â a lui Gabi Lunc─â, pentru click.ro.

Daniel Onoriu ar fi fost, dup─â informa╚Ťiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia.

Familia a făcut apel pentru donatori de sânge de două ori

Onoriu a avut nevoie de s├ónge ├«n ultimele zile, iar familia a f─âcut un apel disperat c─âtre to╚Ťi cei care ar fi putut s─â-l ajute. De dou─â ori au cerut ajutor. Prima oar─â s-a ├«nt├ómplat chiar ├«n perioada ├«n care Onoriu a fost internat la Floreasca. Apoi, familia a f─âcut un apel cu c├óteva zile ├«n urm─â. 

Iat─â c─â rug─âciunile rudelor, prietenilor ╚Öi cunoscu╚Ťilor au fost ascultate, iar pilotul a dechis,azi, ochii, dup─â o perioad─â lung─â ├«n care a stat ├«n com─â indus─â. 

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg