Familia lui Daniel Onoriu vrea să dea clinica unde s-a operat pilotul în judecată: „Kit-ul folosit nu a fost unul de bună calitate!”

Ultima actualizare:

    Daniel Onoriu este internat în stare gravă la Spitalul FloreascaFoto: arhivă personală
Daniel Onoriu este internat în stare gravă la Spitalul FloreascaFoto: arhivă personală

Daniel Onoriu (43 de ani), nepotul lui Gabi Luncă, se zbate în continuare între viață și moarte pe patul de spital la secția de terapie Intensivă a Spitalului Floreasca! Rebeca Onoriu, verişoara lui, a declarat că familia vrea să dea în judecată clinica din Turcia unde s-a operat pilotul. Duminică (5 decembrie), ei au făcut un apel umanitar, Daniel având nevoie urgent de sânge pentru a supraviețui.

Daniel Onoriu a fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la o clinică de lux din Turcia. El a mers, pe 24 noiembrie, să-și facă o operație de micșorare a stomacului. Acum pilotul se zbate între viață și moarte la Spitalul Floreasca, iar familia se roagă ca acesta să treacă cu bine și peste această cumpănă majoră.

Mai mult, rudele lui Daniel Onoriu se gândesc să acționeze în judecată clinica din Turcia, unde pilotul a suferit operația de gastric sleeve. Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a povestit că Daniel a început să se simtă rău acum patru zile. El a pierdut doi litri de sânge până să ajungă la Spitalul Floreasca şi acum este încă internat la Terapie Intensivă. 

“Pe 24 noiembrie a fost în Turcia la o clinică renumită și a făcut o intervenție la stomac, de micșorare a stomacului. A venit în țară și, în urmă cu patru zile dintr-o dată în casă, a început să verse sânge. L-au dus la spital și a pierdut undeva la doi litri de sânge! A intrat de urgență în operație. Ne gândim să-i dăm în judecată pe cei de la clinica din Turcia! Se pare că kit-ul folosit în Turcia nu a fost unul de bună calitate, astfel încât o capsă s-a desprins. El mi-a arătat imagini din rezerva din Turcia, o rezervă luxoasă, dotată! Nici prin cap nu-ți trecea că poate să se întâmple o asemenea tragedie. De acolo și hemoragia internă!Medicii români au intervenit să repare. Este operat, în continuare internat la secția de Terapie Intensivă, este supravegheat medical și Dumnezeu știe! Noi toți ne rugăm pentru el. Nu știm încă cât sânge s-a adunat! Au venit oameni din toată țara, chiar și de la Slobozia!” a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!.


    Gabi Luncă, alătri de fiica ei cea mică, Rebecafoto: arhivă personală
Gabi Luncă, alătri de fiica ei cea mică, Rebecafoto: arhivă personală

Familia lui Daniel Onoriu, apel pentru donare de sânge

Familia pilotului a făcut un apel umanitar pentru donarea urgență de sânge și pe pagina de Facebook a artistului. “Daniel Onoriul, omul, nu pilotul, este internat la Secția de Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca și are nevoie de susținere, respectiv donare de sânge. Toți cei care au posibilitatea, doresc și pot să doneze sânge (indiferent de grupa sanguină sau Rh) o pot face la Centrul de Transfuzie Sanguină aflat pe Str. Dr. Felix 89 (Piaţa Victoriei). Program: Luni-Vineri 7:00-14:00. Donatorii vor menționa obligatoriu, la Recepție: ,,pentru Daniel Onoriu, spitalul Floreasca”, orice grupă de sânge este compatibilă”, se arată în apelul de pe contul de socializare al pilotului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net