Progrese uimitoare pentru Daniel Onoriu! Pe cine a chemat la spital? „Sunt fericită! Vorbește!

Ultima actualizare:

Starea pilotului Daniel Onoriu se îmbunătățește de la zi la zi! Familia este în culmea fericirii, căci pilotul, care a văzut moartea cu ochii, și-a revenit miraculos! Acum, pilotul a început să vorbească, este cooperant și mănâncă supe și iaurturi. Daniel și-a chemat mama la el, pe care nu mai văzut-o de pe 3 decembrie 2021, de când a ajuns în stare gravă, cu hemoragie internă, la Spitalul de Urgență Floreasca.

Daniel Onoriu se recuperează foarte bin, cu ajutorul familiei Sursa: Instagram
Daniel Onoriu se recuperează foarte bin, cu ajutorul familiei Sursa: Instagram

Veștile despre starea de sănătate a lui Daniel Onoriu sunt pe zi ce trece mai îmbucurătoare. Pilotul, care a stat în comă indusă timp de 55 de zile, și-a revenit miraculos pe 26 ianuarie! Familia merge la el, îl vizitează și îi duce de mâncare.

Pilotul a început recuperarea, mănâncă supe, piureuri, iaurturi și a vorbit cu membrii familiei.

Este în recuperare. Face kinetoterapie de trei ori pe zi, sigur că nu-i convine dar a înțeles și el că trebuie să revină la normal. A început să miște brațele și picioarele, membrele. Vorbește mai greu, dar e înțeles, familia îi citește pe buze. A mâncat iaurt, budincă cremoasă, supă”, a declarat mătușa pilotului, Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru Click!

“Și-a chemat mama, care stătea în fața spitalului!”

A cerut s-o vadă pe mama lui, care nu a avut putere să intre la el. Stă numai în fața spitalului. Ieri a văzut-o. Ea îi pregătește supele, mâncarea.

A început să fie cooperant cu medicii și asistentele. Face ce i se cere. A dat dovadă că nu are probleme neurologice, prin vorbă, mișcări. A înțeles că tot ce se întâmplă e pentru recuperarea și binele lui. E atent, privește pe toată lumea, întoarce capul să vadă ce se întâmplă prin salon. Sunt fericită că vorbește și mănâncă! “, ne-a mai spus Rebeca Onoriu.

Daniel Onoriu, nepotul marii cântărețe Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă, miercuri, 26 ianuarie, după 55 de zile în care a agonizat la secția ATI de la Spitalul Floreasca. Medicii au fost, inițial, sceptici și nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire pilotului, în vârstă de 43 de ani, care a trecut pentru a doua oară pe lângă moarte!

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Pilotul ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica de lux din Turcia.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net