Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniel Onoriu, după ce a ieșit din comă

Ultima actualizare:

În familia Onoriu s-a întâmplat minunea! Daniel, nepotul marii cântărețe Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă, miercuri, 26 ianuarie, după 55 de zile în care a agonizat la secția ATI de la Spitalul Floreasca! Medicii au fost, inițial, sceptici și nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire pilotului, în vârstă de 43 de ani, care, iată, a trecut pentru a doua oară pe lângă moarte!

Rebeca Onoriu este mătușa lui Daniel Onoriu Sursa: Facebook
Rebeca Onoriu este mătușa lui Daniel Onoriu Sursa: Facebook

Daniel Onoriu este de miercurii, 26 ianuarie, un pacient cooperant și a început chiar să bea puțin ceai. Rebeca Onoriu, mătușa lui, a declarat în exclusivitate, într-un amplu interviu acordat pentru click.ro, că a fost o minune de la Dumnezeu ce s-a întâmplat cu Daniel. Mâine, 28 ianuarie, familia comemorează 24 de ani de când bunicul lui Daniel Onoriu, marele acordeonist Ion Onoriu a trecut în neființă.

„A băut deja 60 de ml de ceai!”

  • Click!: Cum a primit familia vestea ca s-a trezit Daniel? Care au fost primele lui cuvinte atunci când a deschis ochii?

Primele lui cuvinte când a deschis ochii au fost: de când timp sunt în spital ? A chemat-o pe asistenta Roxana la el și primul lucru asta a întrebat. Probabil astăzi sau măine voi merge și eu, la el să-l văd. Nu ne permitem să intrăm ca la noi acasă având în vedere ca e pandemie. Să nu uitam ca e ATI, trebuie făcută cerere, intrăm costumați, cu testele Covid la zi.

  • Click!: Ce se va întâmplă cu clinica din Turcia? Va fi acuzată de malpraxis?Intenționați să-i dați în judecată?

Cu privire la clinica din Turcia am foarte multe de spus, dar mă abțin! Decizia îi aparține lui Daniel în ce privește această clinică. Probabil au văzut cazul la televizor, ne-au sunat să se intereseze de starea lui. Ne-am dus la ei la reprezentanță și le-am arătat situația medicală și tratamentul pe care-l face. Oricum, el beneficia de un tratament maximal. Nu mai aveau ei ce face în plus. Și medicii nu sunt aici, sunt în Turcia, Daniel nu putea fi transportat în Turcia în starea în care era.

„Medicii ne-au zis că moare în fiecare săptămână! ”

  • Click!: Cum se simte Daniel acum? Ce tratament i-au prescris medicii?

Azi dimineață am primit raportul lui Daniel. A fost o noapte ok, fără probleme. Starea lui este în parametrii normali, nu e nimic îngrijorător. Medicii ne-au spus: răbdare. A băut deja 60 de ml de ceai! Doarme, dar e cooperant, lucid, a recunoscut o parte din familie, nu are probleme neurologice. Antibioticele administrate nu au avut efecte adverse asupra organismului lui! A fost o minune că s-a trezit! Medicii ne-au zis că moare în fiecare săptămână!

„Pe 28 ianuarie se împlinesc 24 de ani de când a murit tata, Ion Onoriu”

  • Click!: În cât timp sunt șanse să vină acasă?

E un proces de recuperare! Să nu uitam că Daniel s-a confruntat cu o septicemie, cedare multiplă de organe, a fost ventilat mecanic ,plus sedare peste 50 de zile. Însă organismul lui și-a reluat o parte din funcții, nu mai e pe dializă, pe non adrenalină, în sensul că îți menține tensiunea. Probabil va fi o recuperare lentă, dar speram sigură. Nimic din ceea ce s-a întâmplat în perioada de 55 de zile nu conducea către acest deznodământ fericit. Chiar dacă medicii ne-au transmis că este un pacient cu resurse limitate și să ne așteptam la ce este mai rău, Dumnezeu are primul și ultimul cuvânt de spus. Mulțumim Lui!

Pe 28 ianuarie se împlinesc 24 de ani de când a murit tata, Ion Onoriu a urcat la Domnul. Cumva în perioada asta toată familia e tristă, supărată! Dar, uite că Dumnezeu a făcut minunea tocmai acum și Daniel a înviat! Asta ne-a adunat pe noi ca familie mai mult, ne-a alinat într-un fel supărarea. Sunt fericită ca Dumnezeu nu a îngăduit necaz în famila noastră, mai cu seamă în perioada asta în care ne încearcă amintirile referitoare la tata.

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o operație de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. Pilotul  ar fi fost, după informațiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net