Ce se întâmplă în aceste momente cu Daniel Onoriu, după ce a ieșit din comă

27 ianuarie 2022

├Än familia Onoriu s-a ├«nt├ómplat minunea! Daniel, nepotul marii c├ónt─âre╚Ťe Gabi Lunc─â, s-a trezit din com─â indus─â, miercuri, 26 ianuarie, dup─â 55 de zile ├«n care a agonizat la sec╚Ťia ATI de la Spitalul Floreasca! Medicii au fost, ini╚Ťial, sceptici ╚Öi nu i-au dat prea multe ╚Öanse de supravie╚Ťuire pilotului, ├«n v├órst─â de 43 de ani, care, iat─â, a trecut pentru a doua oar─â pe l├óng─â moarte!

daniel rebeca onoriu JPG
Rebeca Onoriu este mătușa lui Daniel Onoriu Sursa: Facebook

Daniel Onoriu este de miercurii, 26 ianuarie, un pacient cooperant ╚Öi a ├«nceput chiar s─â bea pu╚Ťin ceai. Rebeca Onoriu, m─âtu╚Öa lui, a declarat ├«n exclusivitate, ├«ntr-un amplu interviu acordat pentru click.ro, c─â a fost o minune de la Dumnezeu ce s-a ├«nt├ómplat cu Daniel. M├óine, 28 ianuarie, familia comemoreaz─â 24 de ani de c├ónd bunicul lui Daniel Onoriu, marele acordeonist Ion Onoriu a trecut ├«n nefiin╚Ť─â.

ÔÇ×A b─âut deja 60 de ml de ceai!ÔÇŁ

  • Click!: Cum a primit familia vestea ca s-a trezit Daniel? Care au fost primele lui cuvinte atunci c├ónd a deschis ochii?

Primele lui cuvinte c├ónd a deschis ochii au fost: de c├ónd timp sunt ├«n spital ? A chemat-o pe asistenta Roxana la el ╚Öi primul lucru asta a ├«ntrebat. Probabil ast─âzi sau m─âine voi merge ╚Öi eu, la el s─â-l v─âd. Nu ne permitem s─â intr─âm ca la noi acas─â av├ónd ├«n vedere ca e pandemie. S─â nu uitam ca e ATI, trebuie f─âcut─â cerere, intr─âm costuma╚Ťi, cu testele Covid la zi.

stanga
dreapta
daniel onoriu jpeg
onoriu jpg
daniel rebeca onoriu 2 JPG
daniel onoriu png
daniel  isabela onoriu 3 jpg
gabi lunca ion onoriu jpeg
daniel rebeca isabela onoriu jpg
daniel isabela onoriu jpg
  • Click!: Ce se va ├«nt├ómpl─â cu clinica din Turcia? Va fi acuzat─â de malpraxis?Inten╚Ťiona╚Ťi s─â-i da╚Ťi ├«n judecat─â?

Cu privire la clinica din Turcia am foarte multe de spus, dar m─â ab╚Ťin! Decizia ├«i apar╚Ťine lui Daniel ├«n ce prive╚Öte aceast─â clinic─â. Probabil au v─âzut cazul la televizor, ne-au sunat s─â se intereseze de starea lui. Ne-am dus la ei la reprezentan╚Ť─â ╚Öi le-am ar─âtat situa╚Ťia medical─â ╚Öi tratamentul pe care-l face. Oricum, el beneficia de un tratament maximal. Nu mai aveau ei ce face ├«n plus. ╚śi medicii nu sunt aici, sunt ├«n Turcia, Daniel nu putea fi transportat ├«n Turcia ├«n starea ├«n care era.

ÔÇ×Medicii ne-au zis c─â moare ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â! ÔÇŁ

  • Click!: Cum se simte Daniel acum? Ce tratament i-au prescris medicii?

Azi diminea╚Ť─â am primit raportul lui Daniel. A fost o noapte ok, f─âr─â probleme. Starea lui este ├«n parametrii normali, nu e nimic ├«ngrijor─âtor. Medicii ne-au spus: r─âbdare. A b─âut deja 60 de ml de ceai! Doarme, dar e cooperant, lucid, a recunoscut o parte din familie, nu are probleme neurologice. Antibioticele administrate nu au avut efecte adverse asupra organismului lui! A fost o minune c─â s-a trezit! Medicii ne-au zis c─â moare ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â!

ÔÇ×Pe 28 ianuarie se ├«mplinesc 24 de ani de c├ónd a murit tata, Ion OnoriuÔÇŁ

  • Click!: ├Än c├ót timp sunt ╚Öanse s─â vin─â acas─â?

E un proces de recuperare! S─â nu uitam c─â Daniel s-a confruntat cu o septicemie, cedare multipl─â de organe, a fost ventilat mecanic ,plus sedare peste 50 de zile. ├Äns─â organismul lui ╚Öi-a reluat o parte din func╚Ťii, nu mai e pe dializ─â, pe non adrenalin─â, ├«n sensul c─â ├«╚Ťi men╚Ťine tensiunea. Probabil va fi o recuperare lent─â, dar speram sigur─â. Nimic din ceea ce s-a ├«nt├ómplat ├«n perioada de 55 de zile nu conducea c─âtre acest deznod─âm├ónt fericit. Chiar dac─â medicii ne-au transmis c─â este un pacient cu resurse limitate ╚Öi s─â ne a╚Öteptam la ce este mai r─âu, Dumnezeu are primul ╚Öi ultimul cuv├ónt de spus. Mul╚Ťumim Lui!

Pe 28 ianuarie se împlinesc 24 de ani de când a murit tata, Ion Onoriu a urcat la Domnul. Cumva în perioada asta toată familia e tristă, supărată! Dar, uite că Dumnezeu a făcut minunea tocmai acum și Daniel a înviat! Asta ne-a adunat pe noi ca familie mai mult, ne-a alinat într-un fel supărarea. Sunt fericită ca Dumnezeu nu a îngăduit necaz în famila noastră, mai cu seamă în perioada asta în care ne încearcă amintirile referitoare la tata.

Daniel Onoriu a suferit pe 24 noiembrie o opera╚Ťie de mic╚Öorare a stomacului la o clinic─â particular─â din Turcia. Pilotul  ar fi fost, dup─â informa╚Ťiile oferite de familia pilotului, victima unui malpraxis la clinica din Turcia.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!  

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
kate middleton jpg jpeg
IMG 1520 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la s─âlciua animat gif
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
5 mihai gadea si fiica sa maisha karina facultate in strainatate 4 jpg jpeg
Johnny Depp a ajuns la urgen┼ú─â dup─â ce fosta so┼úie l a t─âiat ┼či l a b─âtut jpeg
IMG 1520 JPG