Prima fotografie cu Daniel Onoriu după externare. Pilotul a slăbit enorm!

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a trecut prin clipe cumplite. Din cauza unei intervenții nereușite de micșorare a stomacului a ajuns să agonizeze timp de 55 de zile pe un pat de spital la secția de Terapie Intensivă. Pe 8 martie calvarul său a luat sfârșit și a fost externat. Pilotul a distribuit prima fotografie de când a fost externat, iar suferința prin care a trecut i se citește pe chip. 

image

O banală operație de micșorare a stomacului, realizată la o clincă din Turcia, avea să îi aducă lui Daniel Onoriu cel mai mare obstacol din viața sa.

Pilotul s-a aflat internat 55 de zile la Terapie Intensivă și s-a luptat pentru a trăi. În total, peste 100 de zile a avut nevoie de îngrijirea medicilor. Ajuns înapoi acasă, în sânul familiei, Daniel Onoriu a început un lung proces de recuperare, după cum el însuși a dezvăluit. 

Daniel Onoriu a slăbit considerabil
Daniel Onoriu a slăbit considerabil

Pilotul a dezvăluit recent că încă nu își simte partea de sus a picioarelor, iar starea generală pe care o are este una de neputință și revoltă. Cu toate acestea, îi este recunoscător soției sale care i-a fost alături în spital și continuă să îl sprijine pentru a reveni la forma pe care o avea odinioară. 

Daniel Onoriu a povestit că nu are poftă de mâncare și că a slăbit considerabil din cauza suferinței prin care a trecut. Pilotul a distribuit pentru prima dată o imagine cu el de când a fost externat din spital. Se poate observa că Daniel a pierdut multe kilograme și este într-adevăr foarte slăbit. Îmbrăcat într-un halat pufos de casă, cu un cărucior cu rotile alături, așa a pozat pilotul în imaginea pe care a făcut-o publică pe contul personal de Instagram. 

Lupta pentru propria viață a lăsat urme pe chipul pilotului, însă Daniel nu renunță și respectă cu strictețe exercițiile care i-au fost recomandate de medic. În plus, participă și la sesiuni de kinetoterapie pentru a-și redobândi mobilitatea. 

Urmează un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic! Chiar dacă sunt acasă, sunt sub supraveghere medicală. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!, ne dezvăluia Daniel Onoriu, într-un interviu acordat Click. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net