Daniel Onoriu e de nerecunoscut, după 55 de zile de stat în comă!

Daniel Onoriu este de nerecunoscut dup─â ce a agonizat 55 de zile la Terapie Intensiv─â, ├«n com─â indus─â, la Spitalul Floreasca. Pilotul a publicat prima poz─â cu el de la ie╚Öirea din spital. Este sl─âbit ╚Öi tras la fa╚Ť─â!

daniel onoriu png
Daniel Onoriu s-a trezit din com─â indus─â pe 27 ianuarie Sursa: Facebook

Daniel Onoriu a ajuns 8 martie, acas─â, ├«n s├ónul familiei, dup─â ce a agonizat timp de 55 de zile, ├«n com─â indus─â, pe un pat de la Terapie Intensiv─â de la Spitaul Floreasca. Pilotul se afl─â, ├«n prezent, ├«n recuperare acas─â, sub observa╚Ťia atent─â a medicilor.

Daniel Onoriu a publicat prima fotografie cu el de la ie╚Öirea din clinca privat─â unde a efectuat recuperarea. Pilotul, ├«n v├órst─â de 43 de ani, este de nerecunoscut ╚Öi este vizibil marcat de suferin╚Ťa prin care a trecut.

"Mai am de tras p├ón─â la vindecare" 

├Än fotografia publicat─â pe pagina lui de socializare, pilotul de raliu arat─â destul de sl─âbit. Face, ├«ns─â, de la zi la zi, progrese vizibile ╚Öi caut─â un kinetoterapeut. Daniel Onoriu a stat 55 de zile ├«n com─â ╚Öi 105 de zile a petrecut, ├«n total, pe patul de spital, lupt├ónd pentru propria via╚Ť─â.

stanga
dreapta
onoriu nou  jpg
daniel onoriu jpeg
daniel onoriu jpeg
daniel  isabela onoriu 3 jpg
daniel onoriu jpeg
daniel onoriu jpg
onoriu daniel familie jpg
daniel isabela onoriu jpg
daniel rebeca onoriu jpg
daniel rebeca onoriu jpg
daniel rebeca isabela onoriu jpg

Pilotul de raliu a fost victima unui malpraxis la o clinic─â din Turcia, unde a mers s─â-╚Öi fac─â o opera╚Ťie de mic╚Öorare a stomacului.

ÔÇ×Urmeaz─â un proces de recuperare anevoios. Fac ╚Öedin╚Ťe de kinetoterapie ├«nso╚Ťite de masaj medical, zilnic! Chiar dac─â sunt acas─â, sunt sub supraveghere medical─â.

Sunt ├«n leg─âtur─â permanent─â cu doctorii. Sunt ascult─âtor ╚Öi urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu stricte╚Ťe!

Mai am de tras p├ón─â la vindecare ╚Öi normalitate, dar c├ónd Dumnezeu vindec─â, vindec─â total! C├ónd, dac─â El vrea! Cum? ╚śtie ElÔÇŽÔÇŁ, a declarat pilotul, ├«n exclusivitate, pentru Click!, la ie╚Öirea de la clinica privat─â unde a f─âcut recuperarea.

Nepotul regretatei c├ónt─âre╚Ťe de muzic─â l─âut─âreasc─â Gabi Lunc─â, s-a trezit din com─â indus─â pe 27 ianuarie, dup─â ce medicii ├«╚Öi pierduser─â speran╚Ťa ├«n cazul lui. Daniel Onoriu a stat 55 de zile la sec╚Ťia de Terapie Intensiv─â a Spitalului Floreasca din Capital─â, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemoragie intern─â masiv─â.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile┬áClick!┬ápe┬áGoogle News,Facebook┬á╚Öi┬áInstagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
zodiac 600x400 jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg