Daniel Onoriu e de nerecunoscut, după 55 de zile de stat în comă!

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu este de nerecunoscut după ce a agonizat 55 de zile la Terapie Intensivă, în comă indusă, la Spitalul Floreasca. Pilotul a publicat prima poză cu el de la ieșirea din spital. Este slăbit și tras la față!

Daniel Onoriu s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie Sursa: Facebook
Daniel Onoriu s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie Sursa: Facebook

Daniel Onoriu a ajuns 8 martie, acasă, în sânul familiei, după ce a agonizat timp de 55 de zile, în comă indusă, pe un pat de la Terapie Intensivă de la Spitaul Floreasca. Pilotul se află, în prezent, în recuperare acasă, sub observația atentă a medicilor.

Daniel Onoriu a publicat prima fotografie cu el de la ieșirea din clinca privată unde a efectuat recuperarea. Pilotul, în vârstă de 43 de ani, este de nerecunoscut și este vizibil marcat de suferința prin care a trecut.

"Mai am de tras până la vindecare" 

În fotografia publicată pe pagina lui de socializare, pilotul de raliu arată destul de slăbit. Face, însă, de la zi la zi, progrese vizibile și caută un kinetoterapeut. Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă și 105 de zile a petrecut, în total, pe patul de spital, luptând pentru propria viață.

Pilotul de raliu a fost victima unui malpraxis la o clinică din Turcia, unde a mers să-și facă o operație de micșorare a stomacului.

Urmează un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic! Chiar dacă sunt acasă, sunt sub supraveghere medicală.

Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!

Mai am de tras până la vindecare și normalitate, dar când Dumnezeu vindecă, vindecă total! Când, dacă El vrea! Cum? Știe El…”, a declarat pilotul, în exclusivitate, pentru Click!, la ieșirea de la clinica privată unde a făcut recuperarea.

Nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Daniel Onoriu a stat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemoragie internă masivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net