EXCLUSIV! Rebeca Onoriu, vești despre starea pilotului Daniel Onoriu: «Va fi mutat la clinică! Îl așteptăm acasă!»

Ultima actualizare:

Starea pilotului de raliu Daniel Onoriu se îmbunătățește văzând cu ochii de la o zi la alta! Daniel Onoriu va fi mutat, zilele acestea, de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca într-o clinică privată, pentru recuperare. Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, a dezvăluit ultimele informații despre starea de sănătate a pilotului, în exclusivitate pentru Click!

Daniel Onoriu, alături de mătușa Rebeca Onoriu și tatăl său Sursa: arhivă personală
Daniel Onoriu, alături de mătușa Rebeca Onoriu și tatăl său Sursa: arhivă personală

Daniel Onoriu este din ce în ce mai bine. Pilotul, care a fost pe punctul de a pierde lupta cu viața pentru a doua oară, și-a revenit miraculos, după ce a stat 55 de zile, conectat la aparate, la secția Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Pilotul de raliu se află, în acest moment, în plină recuperare. Zilele acestea, va fi scos de la Terapie Intensivă și mutat la o clinică privată. Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, a declarat, pentru Click!, că de abia așteaptă ca acesta să se întoarcă acasă în sânul familiei.

„A cerut pește prăjit și orez cu lapte!”

I-a fost eliminată traheo-stoma aceea de la gât și, în felul acesta, și-a recăpătat vocea sută la sută. Acum, Daniel poate să mănânce și nu doar alimente lichide sau pasate. Tatăl lui a fost, astăzi, la el la spital și medicii au decis să-l mai țină doar două zile la Terapie Intensivă după care va fi transferat la o clinică privată, unde va continua procesul de recuperare și acolo se va vedea evoluția lui, cât de rapidă va fi.

Deși Daniel este un pacient cu 55 de zile de comă indusă și 27 de zile de când e cu traheo-stomă, el dă dovadă de multă voință. Face în continuare șendițe de kinetoterapie și masaj, de trei ori pe zi. Au început să se vadă rezultatele, l-au ridicat la pat, în picioare stă susținut. Stă câteva ore pe zi și în fotoliu. Vorbește, are pofte! Ieri i-a cerut mamei lui pește prăjit și orez cu lapte. Mama lui e fericită că îi gătește!

Odată mutat în clinica de recuperare privată probabil că vom avea și noi acces, oricum va fi cineva care va sta în permanență cu el. Va fi însoțit. Acum sunt restricții mai mari în spital și e mai greu să mai intrăm la el la vizită. Vom avea video call cu el.

Mulțumesc în numele familiei noastre echipei condusă de profesorul Ioana Grințescu și domnului doctor Adrian Streinu Cercel care s-a ocupat personal de schema de tratament lui Daniel. Noi îl așteptăm pe Daniel acasă cât mai curând, în sânul familiei! ”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru Click!

Pilotul Daniel Onoriu ( în vârstă de 43 de ani), nepotul regretatei soliste de muzică lăutărească Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii aproape că își pierduseră speranța în cazul lui. Daniel Onoriu a stat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu diagnosticul de hemorgie internă masivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net