Daniel Onoriu, primele declarații despre medicul care l-a «măcelărit»!

Ultima actualizare:

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost externat, marți, 8 martie, de la clinica privată unde și-a terminat cu bine recuperarea. Ajuns acasă, pilotul, care s-a trezit ca prin minune după 55 de zile de comă, a făcut primele declarații emoționante.

Daniel Onoriu a ajuns acasă marți, 8 martie Sursa: Facebook
Daniel Onoriu a ajuns acasă marți, 8 martie Sursa: Facebook

Daniel Onoriu a ajuns acasă cu bine, iar recuperarea sa poate fi considerată un miracol! Practic, pilotul a trecut a doua oară pe lângă moarte. A stat 55 de zile în comă la Terapie Intensivă, iar medicii nu-i mai dădeau nici o șansă.

Daniel Onoriu s-a trezit, însă, ca prin minune din comă pe 27 ianuarie, iar marți, 8 martie, a ajuns în sânul familiei, acasă. Pilotul a făcut primele declarații emoționante, la întoarcerea acasă.

În ur cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai <simplă> și <la modă> metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a povestit Daniel Onoriu, pe pagina sa de socializare.

"Plătești cu sume mari și chiar cu viața!" 

Problemele de sănătate a lui Daniel Onoriu au început după ce a suferit o operație de gastric sleeve la o clinică din Turcia, operație care a fost pe punctul să-l coste viața.

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața!

Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește.

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a fost mesajul emoționant al pilotului, la venirea acasă.

Daniel Onoriu (43 de ani), nepotul regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net