Daniel Onoriu, primele declarații despre medicul care l-a «măcelărit»!

Pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost externat, marți, 8 martie, de la clinica privată unde și-a terminat cu bine recuperarea. Ajuns acasă, pilotul, care s-a trezit ca prin minune după 55 de zile de comă, a făcut primele declarații emoționante.

daniel onoriu png
Daniel Onoriu a ajuns acasă marți, 8 martie Sursa: Facebook

Daniel Onoriu a ajuns acasă cu bine, iar recuperarea sa poate fi considerată un miracol! Practic, pilotul a trecut a doua oară pe lângă moarte. A stat 55 de zile în comă la Terapie Intensivă, iar medicii nu-i mai dădeau nici o șansă.

Daniel Onoriu s-a trezit, însă, ca prin minune din comă pe 27 ianuarie, iar marți, 8 martie, a ajuns în sânul familiei, acasă. Pilotul a făcut primele declarații emoționante, la întoarcerea acasă.

În ur cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai <simplă> și <la modă> metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!”, a povestit Daniel Onoriu, pe pagina sa de socializare.

stanga
dreapta
daniel onoriu jpeg
daniel rebeca onoriu JPG
onoriu jpg
Daniel Onoriu, pe patul de spital jpeg
daniel rebeca isabela onoriu jpg
daniel  isabela onoriu 3 jpg
daniel onoriu si sotia isabela
daniel onoriu jpeg

"Plătești cu sume mari și chiar cu viața!" 

Problemele de sănătate a lui Daniel Onoriu au început după ce a suferit o operație de gastric sleeve la o clinică din Turcia, operație care a fost pe punctul să-l coste viața.

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare încât următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața!

Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește.

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a fost mesajul emoționant al pilotului, la venirea acasă.

Daniel Onoriu (43 de ani), nepotul regretatei Gabi Luncă, s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui. Pilotul a stat 55 de zile internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, unde a fost adus pe 3 decembrie 2021, cu hemorgie internă masivă.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg