EXCLUSIV Daniel Onoriu, primul interviu la întoarcerea acasă: «Am pus casca în cui!» A stat 55 de zile în spital

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu s-a născut a doua oară! Pilotul a ajuns de marți, 8 martie, acasă, în sânul familiei, după ce a agonizat timp de 55 de zile, în comă indusă, pe un pat de la Terapie Intensivă. Medicii nu-i mai dădeau nici o șansă, iar revenirea pilotului a fost un miracol!

Daniel Onoriu a trezit după 55 de zile de comă indusă Sursa: Facebook
Daniel Onoriu a trezit după 55 de zile de comă indusă Sursa: Facebook

Daniel Onoriu (43 de ani) a văzut moartea cu ochii după o operație de gastric sleeve, făcută anul trecut, în Turcia, soldată cu un malpraxis. Pilotul de raliu a stat 55 de zile în comă indusă, la Terapie Intensivă, și doar un miracol a făcut ca el să revină la viață!

De două zile pilotul a revenit acasă, în sânul familiei, și a acordat primul său interviu, în exclusivitate pentru Click!

Click!: Daniel, cum te simți în sânul familiei? Ești, în sfârșit, acasă, înconjurat de cei dragi…

Daniel Onoriu: Sunt acasă, în sânul familiei! Înconjurat doar de persoanele dragi sufletului meu. Cum să mă simt? Minunat! Din păcate, unele familii sunt despărțite în acest moment. Fugite din sânul familiei, prin alte țări, din cauza războiului, și asta e tare dureros. E minunat să ai familie și, mai ales, parte de ea.

A fost de departe cea mai grea și mai tragică experiență a vieții tale? Simți ca te-ai născut a doua oară?

Da! A fost greu! Încă îmi este greu și știu că mai am de tras până la vindecare și normalitate, dar când Dumnezeu vindecă, vindecă total! Când, dacă El vrea! Cum? Știe El…

Care este starea de sănătate acum? Mai ai de făcut recuperare?

Urmează un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic! Chiar dacă sunt acasă, sunt sub supraveghere medicală. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!

„Nu mai vreau lacrimi pe fața familiei mele!”

Când o să te vedem din nou pe pistă?

Pe pistă, nici vorbă! Doar spectator! Am pus casca în cui, de acum am să șofez în cea mai frumoasă cursă a vieții mele! Am să fiu șofer în slujba Domnului, am să călătoresc și am să caut să fiu fericit alături de familia mea! În slujbe de evanghelizare, în vacanțe! Asta e “pista” dorințelor mele!

Care e primul lucru pe care-ți dorești să-l faci atunci când îți vei reveni total?

Doresc să fac multe! Deocamdată, nu mă pot opri în fața unui singur lucru! Caut să îmi prioritizez dorințele în funcție de ceea ce îmi va aduce bucurie în suflet și nu îmi va mai pune sănătatea în pericol sau nu va aduce lacrimi pe fața familiei mele.

A fost multă lume care te-a susținut în perioada asta grea. Familia s-a rugat pentru tine, prietenii au venit să doneze sânge. Ai simțit susținerea lor?

Foarte multă lume! Mesaje, telefoane, la nivel național. Mulțumesc! Știam că sunt iubit, dar nu la acest nivel, și atunci primesc iubirea și susținerea și caut să ofer și eu la rândul meu! Am simțit susținerea lor, am văzut-o și o trăiesc!

Ai fost victima unui malpraxis. Te gândești să acționezi în consecință, pe cale legală?

Am să mă gândesc. Probabil! Mulțumesc Domnului Dumnezeu pentru că mi-a prelungit firul vieții și astăzi sunt alături de voi și pot să vă spun despre minunea pe care o trăiesc! Mulțumesc miilor de persoane ce s-au rugat și au postit pentru vindecarea mea.

Mulțumesc tuturor celor ce au donat sange, mulțumesc vouă. Celor ce v-ați interesat de starea mea de sănătate. Ce vă doresc? Multă sănătate și să aveți parte de Dumnezeu! El e viu! Și datorita Lui…și eu!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net