EXCLUSIV! Cât de slăbit e Daniel Onoriu? Rebeca Onoriu: „A reușit să stea în picioare doar câteva secunde! Merge cu cadrul!”

Ultima actualizare:

Daniel Onoriu a ajuns de nerecunoscut! Pilotul a postat prima poză după cele 55 de zile în care a stat în comă indusă, pe pagina lui de socializare. Este foarte slăbit, însă este fericit că a reușit să stea pe propriile picioare, timp de câteva secunde. Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, a dezvăluit, pentru Click!, care este starea actuală de sănătate a nepotului ei.

Daniel Onoriu merge susținut de fiul său Sursa: Facebook
Daniel Onoriu merge susținut de fiul său Sursa: Facebook

Daniel Onoriu a venit acasă pe 8 martie, după ce și-a revenit miraculos din coma indusă, în care a stat timp de 55 de zile, la Terapie Intensivă. Pilotul de raliu se află acum la domiciliu, fiind monitorizat de medici și vizitat zilnic de către un kinetoterapet.

Joi, 17 martie, pilotul a postat și prima poză de la ieșirea sa din spital. În fotografie, pilotul de raliu arată slăbit și este susținut de fiul său, dar este fericit că a făcut, în sfârșit, primii pași de când a ajuns acasă.

„Nu e ca în filme, se ridică și merge!”

Daniel e fericit că a reușit să stea în picioare câteva secunde după mai bine de 100 zile de spitalizare și zile întregi de ședințe de kinetoterapie și masaj medical! Depune un efort major ca să revină la normal.

Nu e ca în filme, atunci când pacientul își revine din comă și, gata, merge pe picioare! Nu îl doare nimic, mănâncă, bea și își amintește totul perfect! Merge susținut de cineva și, evident, cu un cadru. Daniel depune efort major pentru a reveni la normalitate! Zi de zi, pas cu pas!

A trecut printr-o perioada de grea încercare. Să nu treacă nimeni prin ce a trecut el și părinții lui!”, a declarat Rebeca Onoriu, mătușa pilotului, în exclusivitate, pentru Click!, explicând starea actuală de sănătate a pilotului de raliu.

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă indusă la Terapie Intensivă, la spitalul Floreasca din Capitală. Pilotul a petrecut 105 zile pe patul de spital, luptând pentru propria viață, în urma unui malpraxis suferit la o clinică din Turcia, unde a mers anul trecut să-și micșoreze stomacul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
image
actualitate.net
image
actualitate.net