Daniel Onoriu, prima plimbare după ce și-a revenit din comă. Cine îl ajută să se deplaseze

Ultima actualizare:

După ce a slăbit enorm în urma unei perioade lungi de comă, Daniel Onoriu se simte ceva mai bine în prezent și speră la o vindecare cât mai rapidă. Pilotul a început să fie activ și pe rețelele de socializare, semn că starea sa de sănătate este una mult mai bună. Iată prima plimbare la aer liber a lui Daniel, care are nevoie în prezent de ajutor pentru a se deplasa!

Daniel Onoriu, prima plimbare după ce și-a revenit din comă Foto: Facebook
Daniel Onoriu, prima plimbare după ce și-a revenit din comă Foto: Facebook

A trecut printr-o perioadă de cumpănă pe care nu și-o imagina niciodată, după ce în urma unei operații de micșorare a stomacului a ajuns în comă preț de 55 de zile.

Daniel Onoriu, prima plimbare după ce și-a revenit din comă

Familia și cei ce îl apreciau nu știau exact ce se va întâmpla cu pilotul de curse, însă acesta a demonstrat că este un adevărat luptător și că are pe cineva acolo sus care îl iubește.

În prezent, Daniel Onoriu a fost externat din spital și se află acasă, începând să se recupereze după perioada de comă. Recent, pilotul a publicat pe rețelele de socializare cea mai nouă fotografie, în care apare afară, la aer liber, pregătit parcă de o plimbare. Acesta este ajutat să meargă de fiii lui, care apar și ei în fotografie. 

Daniel Onoriu pare că a luat viața de la capăt, după cea mai grea încercare pe care a înfruntat-o. Se pare că familia este alături de el în aceste momente deloc ușoare, iar pilotul începe să își revină încet, încet.

Citește și: Daniel Onoriu a început recuperarea! Detalii despre starea pilotului

Daniel Onoriu se reface cu ajutorul kinetoterapiei

Daniel Onoriu a fost de curând externat din spital, iar familia l-a așteptat pe pilot acasă cu sufletul la gură. Deși a trecut peste ce era mai greu, Daniel are în continuare de tras, urmând un tratament de refacere. Pilotul face kinetoterapie și masaj, având un program strict în vederea recuperării sale. Recent, Daniel a publicat pe rețelele de socializare prima imagine de când și-a revenit din comă, iar urmăritorii săi nu au putut să nu observe cât de mult a slăbit pilotul.

Citește și: Daniel Onoriu, primele declarații despre medicul care l-a «măcelărit»!

Face în continuare de trei ori pe zi ședinte de kinetoterapie însoțite de masaj, a început să capete putere, l-au și ridicat în picioare la marginea patului, desigur susținut, dar se vede rezultatul, este minunat! (..)”, a declarat acum ceva timp ruda lui Daniel, Rebecca Onoriu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net