Daniel Onoriu, prima vacan╚Ť─â dup─â ce a ie╚Öit din com─â! Are mu╚Öchii sl─âbi╚Ťi!

Dup─â ploaie, mereu apare soarele! Tot la soare a plecat ╚Öi Daniel Onoriu, ├«n prima lui vacan╚Ť─â de la ie╚Öirea din spital! Pilotul s-a bucurat, ca un copil, de clipe de r─âsf─â╚Ť pe plajele din Egipt, Hurghada, al─âturi de so╚Ťia lui, Izabela, ╚Öi a ├«notat pentru a-╚Öi reface musculatura, sl─âbit─â dup─â cele 55 de zile de stat pe un pat de spital, ├«n com─â, la Terapie Intensiv─â!

image
Daniel Onoriu se reface cu so╚Ťia, Izabela, ├«n Egipt Sursa: Facebook

Daniel Onoriu, prima vacan╚Ť─â peste hotare, dup─â ce a stat ├«n com─â

Daniel Onoriu se bucur─â ├«n aceste zile de prima lui vacan╚Ť─â de dup─â spitalizare. Pilotul s-a ref─âcut destul de greu dup─â cele 105 zile petrecute pe patul de spital.

Merge sus╚Ťinut de membrii familiei ╚Öi este ├«nc─â sl─âbit, ├«ns─â doctorul i-a recomandat vacan╚Ťa ├«n Egipt, Hurghada, unde se relaxeaz─â, face plimb─âri lungi, dar ╚Öi ╚Öedin╚Ťe de ├«not, care ├«l ajut─â s─â-╚Öi refac─â musculatura atrofiat─â.

Pilotul Daniel Onoriu face sport zilnic, plus snorkeling și scufundări pe insula cu corali!

stanga
dreapta
onoriu vacanta egipt JPG
onoriu egipt jpg
onoriu egipt 3 JPG
onoriu png
daniel onoriu
daniel onoriu si sotia isabela
daniel onoriu copii jpg
onoriu daniel familie jpg
daniel rebeca onoriu jpg
onoriu jpg
daniel rebeca onoriu JPG
daniel  isabela onoriu 3 jpg
daniel isabela onoriu jpg

Trece printr-un proces de recuperare dificil!

Daniel Onoriu a stat 55 de zile ├«n com─â, imobilizat, pe un pat la Terapie Intensiv─â! Pilotul╚Ö a petrecut, ├«n total, 105 de zile pe patul de spital, lupt├ónd din r─âsputeri pentru propria via╚Ť─â.

Pilotul de raliu trece printr-un proces dificil de recuperare, dar face progrese vizibile de la o zi la alta. Pentru el chiar ╚Öi micile activit─â╚Ťi, de zi cu zi, par greu de realizat. Pilotul nu se d─â, ├«ns─â, b─âtut ╚Öi execut─â con╚Ötiincios toate exerci╚Ťiile care i-au fost recomandate de c─âtre medici pentru a-╚Öi redob├óndi mobilitatea.

ÔÇ×E un proces de recuperare anevoios. Fac ╚Öedin╚Ťe de kinetoterapie ├«nso╚Ťite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medical─â. C├ónd stau ├«n picioare, ├«mi tremur─â tot fundul, inclusiv picioarele.

Am stat 55 de zile ├«n com─â ╚Öi 105 zile ├«n pat. Am sl─âbit mult. Sunt ├«n leg─âtur─â permanent─â cu doctorii. Sunt ascult─âtor ╚Öi urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu stricte╚Ťe!ÔÇŁ, a declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

A dat în judecată clinica din Turcia pentru malpraxis!

├Än 24 noiembrie 2021, Daniel Onoriu a fost supus unei interven╚Ťii de mic╚Öorare a stomacului la o clinic─â de lux din Turcia.

Ca urmare a opera╚Ťiei efectuate ├«n Turcia, pe 3 decembrie 2021, pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capital─â, cu hemoragie intern─â masiv─â, ├«n stare grav─â.

A stat 55 de zile la sec╚Ťia de Terapie Intensiv─â, ├«n agonie! Nepotul regretatei c├ónt─âre╚Ťe de muzic─â l─âut─âreasc─â Gabi Lunc─â s-a trezit din com─â indus─â pe 27 ianuarie 2022, dup─â ce medicii ├«╚Öi pierduser─â speran╚Ťa ├«n cazul lui.

├Änainte de plecarea ├«n Egipt, Onoriu i-a dat ├«n judecat─â pe medicii de la clinica din Turcia, care i-au gre╚Öit opera╚Ťia de gastric sleeve.

ÔÇ×Procesul nu va fi unul u╚Öor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus pl├óngere la Parchet. Nu am cerut ├«nc─â daune. Urmeaz─â! Slav─â Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o s─âpt─âm├ón─â la altaÔÇŁ, a declarat Izabela Onoriu, so╚Ťia pilotului, pentru Click!

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul prin alian╚Ť─â al regretatei c├ónt─âre╚Ťe de muzic─â l─âut─âreasc─â Gabi Lunc─â, care s-a stins din via╚Ť─â anul trecut, infectat─â cu Covid. Daniel este b─âiatul fiului lui Ion Onoriu, so┼úul lui Gabi Lunc─â, din prima c─âs─âtorie a cunoscutului acordeonist.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
image png
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png