Daniel Onoriu, prima vacanță după ce a ieșit din comă! Are mușchii slăbiți!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

După ploaie, mereu apare soarele! Tot la soare a plecat și Daniel Onoriu, în prima lui vacanță de la ieșirea din spital! Pilotul s-a bucurat, ca un copil, de clipe de răsfăț pe plajele din Egipt, Hurghada, alături de soția lui, Izabela, și a înotat pentru a-și reface musculatura, slăbită după cele 55 de zile de stat pe un pat de spital, în comă, la Terapie Intensivă!

Daniel Onoriu se reface cu soția, Izabela, în Egipt Sursa: Facebook
Daniel Onoriu se reface cu soția, Izabela, în Egipt Sursa: Facebook

Daniel Onoriu, prima vacanță peste hotare, după ce a stat în comă

Daniel Onoriu se bucură în aceste zile de prima lui vacanță de după spitalizare. Pilotul s-a refăcut destul de greu după cele 105 zile petrecute pe patul de spital.

Merge susținut de membrii familiei și este încă slăbit, însă doctorul i-a recomandat vacanța în Egipt, Hurghada, unde se relaxează, face plimbări lungi, dar și ședințe de înot, care îl ajută să-și refacă musculatura atrofiată.

Pilotul Daniel Onoriu face sport zilnic, plus snorkeling și scufundări pe insula cu corali!

Trece printr-un proces de recuperare dificil!

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă, imobilizat, pe un pat la Terapie Intensivă! Pilotulș a petrecut, în total, 105 de zile pe patul de spital, luptând din răsputeri pentru propria viață.

Pilotul de raliu trece printr-un proces dificil de recuperare, dar face progrese vizibile de la o zi la alta. Pentru el chiar și micile activități, de zi cu zi, par greu de realizat. Pilotul nu se dă, însă, bătut și execută conștiincios toate exercițiile care i-au fost recomandate de către medici pentru a-și redobândi mobilitatea.

E un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medicală. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele.

Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a declarat Daniel Onoriu, pentru Click!

A dat în judecată clinica din Turcia pentru malpraxis!

În 24 noiembrie 2021, Daniel Onoriu a fost supus unei intervenții de micșorare a stomacului la o clinică de lux din Turcia.

Ca urmare a operației efectuate în Turcia, pe 3 decembrie 2021, pilotul de raliu Daniel Onoriu a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă masivă, în stare gravă.

A stat 55 de zile la secția de Terapie Intensivă, în agonie! Nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă s-a trezit din comă indusă pe 27 ianuarie 2022, după ce medicii își pierduseră speranța în cazul lui.

Înainte de plecarea în Egipt, Onoriu i-a dat în judecată pe medicii de la clinica din Turcia, care i-au greșit operația de gastric sleeve.

Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru Click!

Daniel Onoriu, cunoscutul pilot de raliuri este nepotul prin alianță al regretatei cântărețe de muzică lăutărească Gabi Luncă, care s-a stins din viață anul trecut, infectată cu Covid. Daniel este băiatul fiului lui Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, din prima căsătorie a cunoscutului acordeonist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net