Daniel Buzdugan a fost de 4 ori la Muntele Athos: „Am văzut multe locuri în lumea asta, dar nicăieri nu mă simt la fel de bine ca la greci“

image
L-a atras pacea dumnezeiască, pe care n-a găsit-o în altă parte @arhivăclickpentrufemei.ro

De ani buni, celebrul realizator de programe radio şi prezentator de evenimente îşi reîncarcă bateriile la vecinii din sud, într-un loc în care a găsit oameni pe potriva sufletului lui, o bucurie autentică, dar şi un altar al credinţei, ca nicăieri. Lucruri care, spune matinalul de la Radio ZU, sunt cele care contează, care-l fericesc, care rămân.

Este de două decenii în radio şi tot nu ne-am plictisit de (şi cu) el. Care este secretul succesului pe care îl are Daniel Buzdugan orice ar face? Îndrăgitul om de radio spune că totul se datorează: „Bucuriei de-a lucra în echipă, de-a mă vedea în fiecare dimineaţă cu oameni dragi… E ca şi cum ai veni la grădiniţă sau într-o gaşcă mişto, pentru că în fiecare dimineaţă e altceva, nu e o rutină, niciunul dintre noi nu ştie ce se va întâmpla în ziua aceea. E bucuria de-a împărtăşi cu ceilalţi şi cred că ăsta e şi secretul lumii: comunicarea. De multe ori mergem prin ţări din sudul Europei, unde vedem oameni stând pe la porţi, pe la taverne, că se adună seara şi beau ceva sau mănâncă ceva împreună şi asta le dă sănătate. Faptul că te vezi cu nişte oameni îţi dă şi sănătate. Faptul că stai şi povesteşti te încarcă de energie. Însăşi meseria asta pe care o facem noi îţi dă sănătate‟.

Citește continuarea interviului acordat în exclusivitate revistei „Click! pentru femei‟ aici

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg