Răzvan Popescu a slăbit 50 kg, dar acum a pierdut lupta cu dieta. Cum l-au surprins paparazzi pe DJ-ul de la ZU

Răzvan Popescu (42 de ani), unul dintre cei mai simpatici DJ autohtoni, a impresionat pe toată lumea cu ambiția lui, reușind să slăbească 50 de kilograme. Cele mai recente imagini, surprinse de fotoreporterii Click!, demonstrează însă cât de grea e menținerea. DJ-ul pare că a pierdut lupta cu dieta.

image

Pe Răzvan Popescu îl auzim des și îl vedem rar. Celebrul DJ de la Radio ZU a fost surprins, recent, de paparazzi noștri, într-o benzinărie din București, de unde a plecat cu două ciocolate cu rom și două sticle de apă. Nu știm dacă au fost pentru propriul răsfăț, însă imaginile cu Răzvan ne fac să credem că dieta nu mai este o prioritate pentru el.

De altfel, așa cum spun toți nutriționiștii, menținerea e cea mai grea etapă într-o cură de slăbire. Maestrul de ceremonii a pus câteva kilograme bune în jurul abdomenului, asta după ce, cu un efort supraomenesc, reușise să dea jos 50 de kilograme. Mai mult, Răzvan ne povestea, tare mândru, cum a alergat 1000 de kilometri, căci dieta pe care a ținut-o a mers mână în mână cu sportul.

Răzvan Popescu și-a luat niște ciocolată de la benzinărie. Fotografii: BLIZT / Click!
Răzvan Popescu și-a luat niște ciocolată de la benzinărie. Fotografii: BLIZT / Click!

Ce presupune dieta Toman, cu care a slăbit Răzvan Popescu

Răzvan Popescu ajunsese, la 28 de ani, să cântărească 143 kg. Atunci a urmat o dietă supravegheată de un nutriţionist, reuşind să dea jos 50 kg. A învăţat regulile de nutriţie şi pe o parte dintre ele le-a păstrat: a renunțat la sucuri și la fast food. În faţa dulciurilor însă nu a rezistat, după cum ați văzut mai sus, aşa că în primăvara lui 2018 ajunsese din nou la 131 kg. “Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat. Kilogramele nu se pun toate deodată. Anul ăsta 2 kg, anul următor 3 şi într-o zi te trezeşti că nu mai încapi în nici o haină”, ne spunea Răzvan Popescu. 

Răzvan a descoperit însă dieta Toman, pe care a aplicat-o și care a dat roade: în 5 luni a slăbit 39 kg. „Am început din curiozitate, dar m-au convins şi principiile acestei diete. Pentru că este genul de program care nu te frustrează, nu faci foamea, mănânci multe legume, carne suficientă şi chiar ai voie şi dulciuri, unele speciale”, spunea el. 

Dieta presupune 3 mese principale şi două gustări pe zi, la ore cât mai fixe. “Pentru a declanşa procesul de ardere a grăsimii şi pentru a învăţa metabolismul să lucreze în favoarea mea, au fost eliminaţi carbohidraţii, dulciurile, produsele de patiserie, produsele procesate, alcoolul, sucurile. Întreaga dietă s-a axat pe legume, proteine animale sau vegetale, fructe (introduse treptat) şi carbohidraţi buni (introduşi în ultima etapă a dietei)”, ne spunea Răzvan.

Așa arăta Răzvan în 2018, în momentul de maximă glorie a curei de slăbire
Așa arăta Răzvan în 2018, în momentul de maximă glorie a curei de slăbire

Concret, la micul dejun se poate mânca un fruct sau un iaurt sau un smoothie sau un ou cu legume sau somon şi legume, la prânz, legume şi carne (la cuptor, la grătar, în nici un caz prăjite), iar la cină, un peşte şi legume. Gustările constau în câte un baton proteic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net