Patimile lui Răzvan Popescu! S-a luptat toată viața cu greutatea: „Am ținut zeci de cure de slăbire”

Ultima actualizare:

De o viață întreagă se luptă cu poftele culinare pe care nu le poate struni și cu excesul de kilograme care vine la pachet cu acesta. În 2019 reușise să scape de 50 de kilograme, dar iată că menținerea la o greutate ideală i-a fost imposibilă. Realizatorul de emisiuni radio Răzvan Popescu a recunoscut că a fost nevoit să își micșoreze chirurgical stomacul, căci se îngrășase la loc în ultimii ani. Și-a propus să ajungă de la 125 la 75 de kilograme!

Răzvan Popescu, fotografiat în luna ianuarie a acestui an Foto: Click!
Răzvan Popescu, fotografiat în luna ianuarie a acestui an Foto: Click!


Îndrăgitul realizator de emisiuni radio Răzvan Popescu (43 de ani) șochează din nou cu silueta. De data aceasta, pentru a slăbi din nou, a recunoscut că a fost nevoie să apeleze la bisturiu. Și speră ca aceasta să fie ultima încercare de a scăpa de kilogramele în plus.

Decizia sa a venit la scurt timp după ce ziarul Click! a publicat în exclusivitate imagini noi cu Răzvan în care se vede cu ochiul liber că acesta se îngrășase la loc cele 50 de kilograme de care scăpase destul de repede în 2019.

Citește și: Răzvan Popescu, de la radio ZU, 5 ore pe masa de operație

«Am ținut zeci de cure de slăbire, e o luptă grea»

„Pentru orice există prima dată. Am trecut prin experiența primei operații din viața mea, sper și ultima. De ce am ales să mă operez? Dintr-un soi de disperare, frustrare și neputință. Dintr-o panică generată de eventualele probleme de sănătate asociate cu obezitatea.

Lupt de când mă știu cu greutatea, am ținut zeci de cure de slăbire, am avut și rezultate spectaculoase, de două ori chiar, dar cum am lăsat garda jos, cum s-au întors kilogramele. E o luptă grea, foarte grea, pentru că, în zilele noastre, mâncarea nu este doar despre a trăi, este un fenomen social”, a povestit Răzvan, pe pagina sa de facebook.

Răzvan Popescu a slăbit deja 6 kg

La câteva zile după operație, Răzvan a slăbit deja 6 kilograme și intenționează să ajungă la 75. Semn că se simte foarte bine, la foarte scurt timp de la operație, Răzvan s-a întors deja la muncă, la radio.

„Cel mai mult am avut 145 de kilograme. Eu mi-am dorit să fac această intervenție de ceva timp. M-am consultat cu soția, în primă fază nu a vrut, apoi a zis că mă susține când a văzut că tensiunea mea o ia razna de la greutate și pot exista și alte riscuri. Am avut două intervenții, mi-a operat și o hernie hiatală, își limitează și asta cantitățile pe care le ingerezi.

Sunt bine acum, nu mă așteptăm să mă simt așa de bine. Joi seară m-am internat și vineri m-am operat. De joi seară nu am mai mâncat nimic, am shake-uri proteice, nu mai vreau să mă îngraș. În primele 20 de zile dai jos câte un kilogram pe zi.

Acum sperietura e mult mai mică decât era la început și sper să fie bine pentru că m-am dus și m-am operat la cei mai buni! Pe mine m-a operat medicul chirurg Ionuț Hutopila, din echipa Prof. Doctor Cătălin Copăescu”, a declarat Răzvan Popescu, în exclusivitate pentru Click!

„Când m-am operat aveam 125 de kilograme, acum am deja 119. Am dat jos 6 kile. Am o dietă specială pe care o țin timp de o lună și este bazată doar pe lichide. Sunt sigur că transformarea mea o să fie vizibilă. Intenționez să ajung pe la 75 de kilograme. Până în luna august ar trebui să am între 105 și 95 de kilograme. Eu mâncam compulsiv. La sucuri am renunțat de zece ani și beau doar apă. Ca să rămân sub 100 de kilograme se făceau eforturi supraomenești. Sunt o persoană activă, eu făceam sport foarte mult. Nu sunt ca înainte de operație, dacă mă pui să aleg acum, mi-e greu, dar abia aștept să pot să fac sport din nou”, ne-a mai spus el.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Popescu a slăbit 50 kg, dar acum a pierdut lupta cu dieta. Cum l-au surprins paparazzi pe DJ-ul de la ZU

Cu această ocazie, Răzvan și-ar dori să scape și de glumițele care se fac pe seama siluetei sale. „Sper ca peste câteva luni să scap de glumele de genul: «Ce-ți mai place shaorma!». Cum a fost? Până acum foarte bine, echipa de aici (clinica medicală privată unde s-a operat, n.r.) e peste orice îti poți imagina la nivel de amabilitate și de empatie în relația cu pacientul. Condițiile din spital sunt impecabile și, DA, merită fiecare bănuț pe care îl dai. La final, ca la Oscaruri, vreau să mulțumesc întregii echipe de specialiști care s-au ocupat de pregătirea preoperatorie, de la cardiolog, psiholog, anestezist, nutriționist și nu în ultimul rând medicului chirurg Ionuț Hutopilă, cu care sper să rămân nu doar prieten pe Facebook. Urmează o perioadă interesantă, cu multe kilograme în minus, care sper că, de data asta, să nu se mai întoarcă”, a mai scris el.

Răzvan anunțase de zilele trecute că se află într-un concediu forțat: „De ce am lipsit în ultimele zile de la radio, dar și de pe Instagram și Facebook. O să vă dau mâine (luni, n.r.) toate detaliile. A fost un soi de revizie tehnică. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris în privat”.

Și ele au apelat la o intervenție chirurgicală asemănătoare

  • Raluca Bădulescu (47 de ani) și-a tăiat aproximativ 80% din stomac în 2013 și a reușit să slăbească astfel de la 125 la 55 de kilograme. Ce e drept, în toamna anului 2020, din cauza pandemiei COVID-19, jurata de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) se mai împlinise nițel, dar a mărturisit la acea vreme că are de gând să țină dietă. Și de atunci, tot se luptă cu noul surplus. Iată o dovadă că această intervenție nu garantează pe viață rezultatele obținute.
  • Teo Trandafir (54 de ani) și-a micșorat stomacul în 2013 și în patru ani a reușit să splăbească peste 60 de kilograme, adică mai mult de jumătate decât cântărea înainte de intervenție. Însă nici ea nu a fost scutită de fluctuații de greutate ulterioare, așadar nu a scăpat de grija pentru diete și un stil de viață sănătos. Cu toate acestea, prezentatoarea de la Kanal D se declară foarte mulțumită de decizia luată.
  •  Ozana Barabancea (52 de ani) este un caz aparte. Solista are deja două intervenții la stomac, pentru a scăpa de kilogramele în plus. Prima a fost de micșorare și a făcut-o în anul 2017. A slăbit atunci mai bine de 45 de kilograme, ajungând la aproximativ 70. A doua intervenție a fost realizată recent și a presupus introducerea unui inel gastric, pentru a se asigura că își va păstra silueta câștigată atât de greu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net