Grațiela Duban nu-și mai recunoaște soțul, după ce a dat jos aproape 30 de kilograme! „Nu mai fac diferența....”

#Exclusiv Click!

Andrei Duban a suferit o operație de micșorare a stomacului și este de nerecunoscut! Până și soția lui, frumoasa Grațiela, abia s-a obișnuit cu noua siluetă a actorului, care a pierdut aproape 30 de kilograme în urma intervenției. Este complet schimbat!

Talentatul actor Andrei Duban (50 de ani) a suferit o operație de micșorare a stomacului, acum doi ani, în luna aprilie, care l-a transformat total. A pierdut 30 de kilograme și acum, cu greu, actorul mai este recunoscut pe la evenimentele mondene unde-și face apariția.

Operația de gastric sleeve, efectuată în România, i-a schimbat viața lui Andrei Duban. Până și soția lui, Grațiela, nu s-a acomodat încă cu noul look al soțului ei, care mai are puțin și o prinde din urmă la capitolul în greutate.

Grațiela a mărturisit, mai în glumă, mai în serios, că atunci când spală rufele familiei, nu prea mai face distincție între lenjerii.

Grațiela Duban: „Uneori nu-mi dau seama care e lenejeria lui și care a băiatului!”

Uneori nici nu-mi mai dau bine seama care e lenejeria lui și care a băiatului! Mai are puțin și mă ajunge și pe mine la greutate. Am un so’ model!” , ne-a dezvăluit Grațiela, mândră  de noua siluetă a soțului ei.

Mie, operația aceasta, mi-a schimbat viața! Sunt un alt om! Mănânc foarte puțin, dar este ok. Am zile când nu mănânc aproape nimic, doar mai ciugulesc așa, câte ceva, că mă ia cu tremurat. Important este că mă simt foarte bine așa”, ne-a mărturisit talentatul actor.

În urma operației de gastric sleeve, Andrei Duban a ajuns de la 100 de kilograme, la puțin peste 70 de kilograme, actorul având un tonus excelent! Actorul și-a schimbat toată garderoba pentru că, acum, poartă numere cu mult mai mici.

Povestea de iubire dintre Grațiela și Andrei Duban a început în 2010, la mare, în stațiunea Olimp. După un an de relație, în 2011, cei doi s-au căsătorit. Soții Duban au devenit părinții unui băiețel pe nume Armin, pe 28 februarie 2012.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
image
actualitate.net
image
actualitate.net