Andrei Duban a fost răsfățat de ziua lui de naștere! Ce cadou exorbitant i-a făcut Grațiela

Andrei Duban a împlinit 50 de ani pe 19 iunie și a avut parte de un cadou foarte costisitor din partea soției sale, Grațiela. Partenera de viață a lui Andrei nu a ținut cont de buget și a fost extrem de darnică. 

Andrei Duban și Grațiela sunt căsătoriți din 2011
Andrei Duban și Grațiela sunt căsătoriți din 2011

Andrei Duban și Grațiela sunt căsătoriți din anul 2011, iar împreună au trecut prin momente fericite, dar și clipe mai puțin bune. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Grațiela a decis să-și răsfețe soțul și să îi ofere, în dar, lucrul la care visa de multă vreme. Actorul a dezvăluit că și-a petrecut ziua alături de Grațiela și fiul lor, Armin, iar surprinderea sa nu a fost deloc mică când a aflat că Grațiela i-a cumpărat mașina pe care și-o dorea. 

Citește și: Andrei Duban, complet schimbat, după operația de micșorare a stomacului 

„Mi-am dorit să conduc o astfel de mașină. N-am să-i spun marca, pentru că nu e frumoasă să te lauzi. Poate mulți de acasă nu-și permit nici măcar o bicicletă și atunci ar fi urât ca eu să mă laud. Dar este ceea ce mi-am dorit o viață.”, a declarat Andrei Duban.

Viața lui Andrei Duban s-a schimbat radical anul trecut, după ce a avut curajul de a lua o decizie care i-a afectat viața în mod pozitiv. Actorul a decis atunci să treacă printr-o operație de micșorare a stomacului pentru că simțea că pierdea lupta cu kilogramele în plus.

În urma intervenției chirurgicale, Andrei Duban a reușit să slăbească peste 20 de kilograme și susține că acum nu mai consumă porții exagerate. În plus, și-a schimbat întreaga garderobă și, mulțummită intervenției, a scăpat și de sforăitul din tipul nopții. 

Vezi și: Andrei Duban, apariție de senzație la Iumor

Andrei și Grațiela sunt căsătoriți din anul 2011

Andrei Duban și Grațiela sunt căsătoriți din anul 2011, iar împreună au un băiat de zece ani pe nume Armin. 

Andrei Duban doar 11 ani când, în 1983, a primit primul său rol în filmul românesc „Acţiunea Zuzuc”, în regia lui Gheorghe Naghi. După aceea, a apărut în diferite scenete comice la Televiziunea Română. Doi ani mai târziu, Andrei Duban avea să apară în „Declaraţie de dragoste”, în rolul lui Gabriel, fratele mai mic al Ioanei, personaj interpretat de actriţa Teodora Mareş. Așa a început o lungă și frumoasă pasiune pentru cinemtografie! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net