Andrei Duban, transformare radicală, după operația de micșorare a stomacului

Ultima actualizare:

Actorul Andrei Duban este complet transformat, după ce a luat o decizie care i-a schimbat viața. Anul trecut, Andrei Duban decidea să-și facă o operație de micșorare a stomacului, iar astăzi se felicită pentrru curajul pe care l-a avut. 

Andrei Duban a slăbit spectaculos
Andrei Duban a slăbit spectaculos

Andrei Duban, în vârstă de 49 de ani, este una dintre personalitățile din showbiz care nu evită să vorbească și despre subiectele care țin de sfera personală. Așadar, nu a avut nici cea mai mică reticență în a povesti despre experiența care i-a transformat viața radical. Este vorba despre o operație de micșorare a stomacului pe care a făcut-o anul trecut, în luna aprilie.

Citește și: Andrei Duban, apariție de senzație la Iumor

La mai bine de un an de la această intervenție, Andrei este cât se poate de mulțumit de rezultate și susține că modul de trai i s-a îmbunătățit considerabil. Deși nu se mai avântă să consume cantități mari de mâncare și nici nu are pofte culinare deosebite, actorul fură uneori din farfuria fiului, după cum a recunoscut chiar el!

„Nu regret absolut deloc acea decizie. Ba dimpotrivă! Mă felicit pentru pasul făcut. În primul rând, am fost într-un fel forțat să fac acest pas. Trigliceridele și colesterolul urlau în mine! Cam așa cum a urlat doctorul la mine când a văzut cu ce mă lăudam, ca să spun așa, în fața lui. De slăbit am făcut-o pe parcursul anului trecut. Am scăpat de 25 sau 26 de kilograme în vreo șapte luni, de la operația de micșorare a stomacului”, a povestit Andrei Duban, conform Impact.ro. 

Vezi și: Andrei Duban joacă din nou alături de Adrian Păduraru

Andrei Duban a slăbit 25 de kilograme datorită operației

Datorită operației pe care a făcut-o, Andrei Duban a ajuns de la 100 de kilograme la 74 de kilograme și susține că se simte mai bine ca oricând, având un tonus excelent! Actorul este fericit de faptul că a reușit să-și schimbe garderoba pentru că acum poartă numere mai mici și susține că nu mai mănâncă la fel de mult ca înainte, porțiile pe care le consumă fiind mai mici. 

Andrei Duban a vorbit și despre un aspect nebănuit al operației de micșorare a stomacului. Vedeta mărturisește că acum nu mai sforăie, iar cea care este foarte încântată datorită schimbării este în primul rând soția sa, Grațiela, cu care este căsătorit din anul 2011. 

„Să știți că una dintre primele schimbări am înțeles-o atunci când soția mea, Grațiela, mi-a declarat, ușor recunoscătoare aș spune, că am scăpat de sforâit noaptea, la puțin timp după efectuarea operației. Iar asta contează foarte mult. Cunoscătorii știu exact la ce mă refer!, a povestit, pe un ton glumeț, Andrei Duban.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net