Mihai Trăistariu, marcat de atrocitățile din familia lui: "Era extrem"

18 noiembrie 2021 7:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăstaiu a făcut dezvăluiri incredibile din copilăria lui. Cântărețul a a trăit episoade crâncene de violență în familie! Își amintește și acum bătăile cumplite îndurate de mama lui, de la tatăl său!

Mihai Trăistariu a trăit o copilărie de coșmar! Cântărețul a fost martorul unor episoade de o cruzime inimaginabilă la adresa mamaei sale, care era agresată sistematic de tatăl său. S-a ajuns chiar la gesturi de violență extremă la ei în familie. ”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare. Tata i-a scos ochiul mamei, i s-a pus ochi de sticlă”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars.

De ce nu-și găsește sufletul pereche?

Mihai Trăistariu are 41 de ani și încă nu găsit femeia care să-l facă să se așeze la casa lui. ”Am o timiditate la agățat! Vina e a mea, ca am ales mereu prost! De aia am pus și pozele alea pe Onlyfans. Ultima nu avea job, statea pe telefon, pe blogul lui Dorian Popa cu orele. I-am zis: <bă, tu nu ai o ocupație, un job>Trebuie să aibă și ea job, ceva!”, a mai spus solistul.

Citește și:

Mihai Trăistariu, la mormântul părinților care au murit de cancer. Ce dezvăluiri face despre fratele lui

Ce mesaje primește Mihai Trăistariu în vis, de la mama pe care a pierdut-o în 2006

Mai multe