Nașa Prodanca, chemată de urgență s-o împace pe Andreea Tonciu cu soțul

2 mai 2018 16:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce spune nașa e literă de lege. După ce Andreea Tonciu a fugit de soț la mare și i-a spus că se desparte de el, Anamaria Prodan a reacționat rapid. Impresara i-a băgat în ședință pe Andreea și pe soțul ei, Dani.

Căsnicia Andreei Tonciu e pe butuci. Vedeta și soțul ei, Dani, s-au certat de mai multe ori în ultima vreme, dar de fiecare dată s-au împăcat, datorită Anamariei Prodan. Impresara i-a cununat, le-a botezat și fetița, iar cei doi ascultă de cuvântul ei.

Weekend-ul acesta a fost scandal mare în familia Andreei. Bruneta a fugit la mare, iar Dani a plecat după ea s-o aducă acasă. Surse din preajma fostei asistente tv spun că cei doi s-au certat în fața unui club, iar Dani ar fi tras de ea să o ducă la mașină. Lucrurile au degenerat însă, iar Andreea și Dani au început să-și vorbească urât.

Când a văzut că nu are ce face, tânărul soț a plecat spre București, un pachet de nervi. Nașa Anamaria Prodan a fost pe fază și a luat rapid măsuri.

Dani s-a întâlnit marți cu Anamaria. Nașa și finul au stat la aceeași masă și au discutat despre problemele din căsnicie. Se pare că situația s-a rezolvat, dacă e să ne luăm după ce spune Prodanca. ”Nu există așa ceva. Nu s-au despărțit”, a declarat Anamaria pentru Click!  

Mai multe