Designerul Florin Burescu: cele mai bine și prost îmbrăcate vedete din România!

Ultima actualizare:

Vara a venit plină de petreceri mondene, așa ca vedetele din România se întrec, pe la evenimente, în ținute care mai de care mai spectaculoase. Unele aleg rochiile vaporoase, altele se îmbracă extrem de elegant, culori aprinse, accesorii formidabile, volane, sclipici și imprimeuri. Designerul Florin Burescu a comentat pentru Click! cele bune, dar și cele mai neinspirate apariții.

Petrecea Viva! a avut loc recent, iar la eveniment s-au reunit o multitudine de vedete frumos aranjate și îmbrăcate. Au ales divele noastre cele mai potrivite ținute?

Florin Burescu, designerul preferat al vedetelor, a comentat, în stilul caracteristic, aparițiile mai multor personalități de pe plaiul mioritic.

Prima pe care am luat-o în vizor a fost cunoscuta Iulia Albu, despre a cărui ținută designerul nu a avut neapărat cuvinte de laudă. Acesta a taxat faptul că vedeta nu a respectat dress code-ul, petrecerea având ca regulă vestimentară cât mai multă culoare.

Nu prea a respectat dress code-ul, dar nici nu mă așteptam la Iulia. Ea este excentrică, ea este frumoasă, dar a luat o rochie mult prea elegantă pentru eveniment și nu în nuanțe puternice, așa cum am fost rugați de organizatori. Este o rochie frumoasă, dar nu potrivită pentru eveniment.”

Iulia Albu
Iulia Albu

A doua vedetă pe care am discutat-o cu Florin Burescu a fost Adelina Pestrițu. În acest caz, însă, părerea despre ținută a fost diferită.

Îmi place că a ales o culoare puternică și îmi place când mă uit la ea că este o persoană extrem de fină și rafinată, însă mi se pare o rochie mult prea elegantă pentru piscină. Nu știu dacă este potrivită pentru acest eveniment, mi se pare o rochie mult prea elegantă.”

Mai citește și "Sunt Doinița Oancea și sunt polivalentă". Anunțul pe care l-a făcut actrița despre viața și cariera ei

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu

Andreea Marin a fost fără doar și poate pe placul designerului!  „O rochie de cocktail, o rochie lejeră, într-o culoare potrivită. Nu foarte multe paiete, cristale, totuși vorbim de un cocktail, nu ceva glamour. Din punctul meu de vedere a fost una dintre cele mai bune ținute.”

Andreea Marin
Andreea Marin

O altă ținută comentată de Florin Burescu a fost, de data aceasta, a unui domn, mai exact a lui Cornel Ilie, artistul de la trupa Vunk.

Mi se pare o ținută ce nu-l avantajează. Nu pare mărimea lui. Mi se pare o ținută depășită’’.

Cornel Ilie
Cornel Ilie

Tania Budi a fost, de asemenea, luată în vizor, iar ținuta sa a fost comentată de designerul preferat al vedetelor.

Este o femeie frumoasă cu un caracter minunat. Nu a respectat dress code-ul, dar cred ca dacă alegea o altfel de culoare, ar fi fost mult mai bine.’’

Tania Budi
Tania Budi

Următorii pe listă au fost Jorje și soția sa.

„Un costum pe dimensiunile lui, soția a îndrăznit și ea să-și pună o pereche de săndăluțe. Din punctul meu de vedere, costumul ei nu este cea mai bună alegere, dar cred că asta simte și ea. Am impresia că nu se simte foarte confortabil când poartă ținuta, dar per ansamblu este ok’’.

Jorje
Jorje

Despre Viviana Sposub designerul a fost ușor dezamăgit. Florin nu a fost mulțumit de alegerile  făcute de aceasta. 

Viviana m-a dezamăgit puțin, de data aceasta nu se potrivește nimic cu nimic. Aș fi ales altceva de încălțat. Nu mă dau în vânt după rochie și aș fi schimbat și frizura.’’

Viviana Sposub
Viviana Sposub

Am discutat și despre alegerea vestimentară a lui Ruby, care a șocat audiența. Aceasta a ales să poarte o ținută în care părea că este goală.

Ruby a venit foarte interesant îmbrăcată. Cred că 90% au crezut că este la bustul gol. Am zis că este îndrăzneață, însă mi-ar fi plăcut ca partea de jos să fie într-o altă culoare’’.

Ruby
Ruby

Despre Bianca Drăgușanu, designerul a avut numai cuvinte de laudă, însă și la vedetă ar fi schimbat ceva. „A fost printre preferatele mele. Nu aș fi mers pe acei cercei, însă nu-i stă rău nici cu ei.”

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Nici Denise Rifai nu a scăpat de comentarii. „Denise nu a respectat dress code-ul, dar o avantajează rochia. Mult prea elegantă rochia’’.

Denise Rifai
Denise Rifai

Cu Florin Burescu ne vom vedea săptămânal, pentru a discuta despre ținutele pe care le aleg vedetele la petrecerile mondene la care participă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
image
actualitate.net
image
actualitate.net