Ce bine se ține Tino Furtună de la Holograf la aproape 70 de ani! E mai fâșneț și ca Bittman!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Tino Furtună, clăparul de la Holograf, nu mai îmbătrânește! Îi face, clar, concurență și lui Bittman, la vârsta lui! Tino e într-o formă de zile mari, iar secretul lui e activitatea fizică susținută. Artistul este adeptul plimbărilor lungi prin parc și chiar îl țin picioarele, nu glumă!

Tino Furtună este decanul de vârstă al trupei Holograf. Clăparul din legendara trupă a împlinit anul acesta 67 de ani. Cu toate acestea, Tino nu-și arată anii și are un tonus demn de invidiat. Până și Dan Bittman poate fi gelos pe el.

Tino a fost surprins, de către paparazzii Click!, zilele trecute, la o plimbare în zona parcului Icoanei. Acesta se mișca în pas alert și a preferat chiar să meargă pe jos până acasă, în zona bulevardului Dacia.

Conform dictonului, mersul pe jos face piciorul frumos, Tino se menține și el în formă cu plimbări cât se poate de lungi, el având o alură de sportiv, la vârsta lui. Să nu uităm că Tino bate 70 de ani, totuși, dar nu se dă pe unii mai tinerei ca el!

De altfel, gurile rele spun că Tino îi făcea în tinerețe concurență lui Dan Bittman și la capitolul femei. Nu de puține ori, soția clăparului a făcut scandal după ce Tino făcea cuceriri pe la concerte cot la cot cu Don Juan-ul Dan Bittman, care are doar 60 de ani.

Tino și-a făcut o vilă palat!

Tino Furtună, clăparul trupei Holograf, trăiește de altfel pe picior mare! Artistul a câștigat ceva bănuți frumoși din muzică, așa că se lăfăie împreună cu familia sa într-o vilă impozantă. Proprietatea de toată frumuseţea este situată în zona Bulevardul Dacia - Piaţa Romană.

Tino Furtună este membru al trupei Holograf încă de la începuturile sale. Este un muzician apreciat nu doar pe scenă, dar are și propriul său studio de producție audio/video.

Din 1995, artistul este manger la o casă de producţie şi postproducţie publicitară. Artistul are o fiică în vârstă de 22 de ani.

Trupa Holograf, formată din ingineri!

Trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către muzicianul Mihai Pocorschi. Componența formației, însă, a suferit numeroase schimbări de-a lungul anilor. Nume ca Mihai Pocorschi, Emilian (Edi) Petroșel sau Gabriel Cotabiță s-au regăsit în componența formației în anii 78-80. Un moment crucial, însă, pentru formație l-a constituit venirea în 1985, în postura de vocalist, a lui Dan Bittman.

Toni Furtună a dezvăluit, într-un interviu recent, că actuala componenţă a trupei e formată în majoritate din ingineri.

Holograf este una dintre cele mai de succes și mai longevive trupe din România. Holograf numără în discografie nu mai puțin de 12 albume de studio, patru albume de concert, 6 single-uri și maxi-single-uri. Trupa are la activ foarte multe concerte și apariții la TV sau la festivaluri de prestigiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG