Ferma lui Reghecampf a ajuns o ruină: „Au murit toți porcii la Snagov!” Anamaria Prodan, despre imaginile dezolante: „Ni se rupe inima”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E jale mare la Reghe Ranch! Au murit toți porcii! Dacă în urmă cu doi ani Laurențiu Reghecampf se mândrea cu ferma lui de peste 1000 de animale, azi la Snagov e dezastru total. Ferma lui Reghecampf a ajuns doar o ruină, iar afacerea este în pragul insolvenței. Antrenorul a înregistrat pierderi și datorii uriașe.

S-a ales praful de ferma lui Reghe

S-a ales praful de Reghe Ranch! Ferma de la Snagov, pe care Laurențiu Reghecampf o înființa în 2017,  a ajuns astăzi în stadiul de ...ruină. Nu mai e picior de animal, doar câțiva câini răzleți care păzesc clădirile și grajdurile fermei, ce stau să se prăbușească din clipă în clipă. Peisajul este unul dezolant! În loc de o fermă prosperă, Reghe Ranch este doar o afacere ajunsă în pragul insolvenței, care înregistrează, în prezent, pierderi și datorii foarte mari.

Ferma este luată în gestiune de la RAPPS, iar contractul cu statul nu a mai fost prelungit datorită datoriilor foarte mari, care nu au fost achitate.

„Ferma a ajuns o mizerie lucie, 20 de porci au fost, care au murit toți de foame! Au fost smulse și sparte wc-urile, a fost rupt gardul, pereții sunt distruși, faianța spartă cu ciocanul. Câinii au fost lăsați de izbeliște și se mănâncă între ei.

Ceea a mai rămas a fost încărcat în mașini și cărat tot la Târgoviște, acolo unde mama antrenorului, Marga, care se ocupa de fermă, s-a mutat la loc. 
Acum cei de la RAPPS încearcă să recupereze prejudicul. Marfa a fost luată de la furnizori cu plata la termen. Nu s-a achitat nimic! Muncitorii  nu au fost plătiți.

RAPPS îi va deschide dosar penal pentru devalizarea proprietății statului. Angajații  RAPPS i-au pus în vedere antrenorului să aducă înapoi tot ce s-a luat abuziv din fermă și să facă urgent reparații. 

Anamaria Prodan a fost echilibrul lui Reghecampf. Ea m-a plătit mereu pe vremuri și a avut grija de mine! Îmi lua cadouri și îmi mulțumea. După plecarea Prodancăi potopul!”, a declarat un fost angajat al fermei, pentru Click!

Anamaria Prodan: „Ce s-a ales de Reghe azi, nouă ni se rupe inima! E în cădere liberă!”

După divorț, Laurențiu Reghecampf a rămas cu ferma, dar a interzis familiei să mai calce acolo, declara la vremea respectivă Anamaria Prodan.

„Nu știu nimic despre acest subiect. Nu am fost pe acte niciodată și nu am știut ce a făcut Laurențiu cu ferma niciodată. De când ne-am despărțit, chiar absolut nimic nu mai știu de el sau de ceea ce face!

Noi nu am luat vreodată ceva de la fermă și nici nu ne intereseaza subiectul! Niciodată nu a fost ce s-a vehiculat in presa. Noi nu am avut cât timp am fost căsătoriți ferma de nivelul celei vehiculate in presa. Am avut un loc mic, unde creșteam 10 porci și 5 vaci.

Nu știu ce se mai întâmplă pe acolo. Eu și copiii mei stăm departe de așa ceva și mă felicit ca nu am avut implicare în absolut nimic.

Vreau ca eu și copiii să stăm liniștiți, să păstrăm numai amintirile frumoase cu Reghecampf! Aș vrea să vă amintiți cu drag de Prodan și Reghecampf, căci am muncit foarte mult să fim familia frumoasă, care a lăsat ceva în urma ei.

Ce s-a ales de Reghe azi și ce face el astăzi, în ce situații a ajuns … nouă ni se rupe inima. Dar, credem cu tărie că singur se va ridica și își va da seama că este în cădere liberă și va reveni de zeci de ori mai puternic.

Cât despre mândria lui de bărbat și despre demnitate … la fel! Când va deschide ochii, îl veți vedea din nou pe marele Reghecampf. El știe cu siguranța în ce zonă a căzut, știe că nu mai are respect din partea bărbaților , știe în ce lume a intrat, vede ce a distrus și cum s-a distrus … Dar, eu și copiii mei ne rugăm pentru el!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Reghe Ranch, în pragul insolvenței

Din 2017 de când a fost înființată, firma lui Laurențiu Reghecampf a înregistrat, aproape în fiecare an, pierderi. Numai în anul 2021 ferma de la Snagov a înregistrat totuși un profit de aproximativ 135.000 de euro.

Cu o cifră de afaceri zero, firma, care mai are un singur angajat, apare cu pierderi de peste 1.000.000 de lei. Conform datelor oficiale, indicele Z, cel de insolvabilitate, arată că firma antrenorului s-ar afla, la acest moment, într-o situație critică. În prezent, firma are datorii de aproape 1,5 milioane de lei, adică în jur de 300.000 de euro, conform raportărilor fiscale oficiale.

Potrivit datelor oficiale publicate la Registrul Comerțului, Laurențiu Aurelian Reghecampf este unic acționar la firma Reghe Ranch. Firma a fost înființată la 11 noiembrie 2017 și avea un capital social subscris de 200 de lei.

Pe lângă activitatea de bază, respectiv „activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor”, firma lui Reghecampf mai avea trecute și foarte multe alte domenii de activitate, precum cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, cultivarea tutunului, cultivarea strugurilor, cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale sau vânătoare, capturarea cu capcane a vânatului şi activităţi de servicii anexe vânătorii, potrivit datelor publicate la Registrul Comerțului.

Reghecampf: „Vreau să mănânc ceva sănătos!”

În decembrie 2021, Laurențiu Reghecampf anunța în cadrul podcastului „Fiță cu Adiță” că deține o fermă de animale, chiar în apropiere de București. Antrenorul dezvăluia atunci că ferma sa, așa-numita Reghe Ranch, avea atunci nu mai puțin de 1000 de animale, dar și un abator. Reghe spera să mănânce produse cât mai naturale, de la propria fermă, de Sărbători.

„Am făcut ferma, am început să fac pentru mine. Mă îngrășasem foarte mult, ajunsesem pe la 94-95 de kilograme. Am făcut niște analize în Abu Dhabi, antrenam atunci acolo, și mi s-a spus că mănânc foarte multă carne și multe lucruri care nu-mi fac bine.

Am început să fac ferma asta cu gândul că vreau să mănânc ceva sănătos, ceva de la mine. Am început cu câteva găini, vaci, porci, oi, așa de fun, și am ajuns acum să am în jur de o mie de animale, poate mai mult. E o fermă foarte mare, e și un abator!”, declara Laurențiu Reghecampf, în cadrul podcast-ului ”Fiță cu Adiță”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net